Wednesday, November 25, 2015

Padawan Studio Videography and Photography Services

Padawan Studio
      MashaAllah, cantik-cantik fashion Muslimah sekarang, banyak pilihan sampai kita pun jadi rambang mata. Lagi jadi rambang mata bila kita sebagai customers tengok iklan baju-baju dalam bentuk online dan bukannya printed. Kalau zaman dulu-dulu, bila terdetik nak tengok fashion-fashion terkini ha..mula lah kita serbu ke kedai buku, belek-belek majalah tengok apa yang model pakai satu persatu. Tapi sekarang konsep belek-belek majalah dah jadi sumber yang kedua. 

     Apa yang sumber pertama ya? Online Marketing. Zaman yang serba canggih ini hanya gunakan hujung jari. Mudah kan. Kalau perasan dalam Instagram banyak butik-butik dah mulakan konsep marketing mereka secara online. Okay straight to the point, Penulis sebenarnya nak memperkenalkan Padawan Studio. Penulis boleh katakan video-video yang dihasilkan Padawan studio ini mempunyai nilai kreativiti yang tersendiri. Katakan sahaja wahai owner-owner boutique Malaysia sekalian, konsep apa yang anda inginkan untuk mempromosikan produk anda. InshaAllah, Padawan Studio bersedia untuk merealisasikannya. Sebarang pertanyaan dialu-alukan contact brother engineer a.k.a Muslimah fashion videography specialist, Mr. Rho di talian 012-6536119, videography and photography services based in Kuala Lumpur, Malaysia 
tapi kalau nak request ke Dubai pun boleh..ye dak

Jom usha hasil-hasil Padawan Studio di Facebook dan Instagram 

Ini antara hasil-hasilnya:

















5 ,134 blogger sensasi komen:

ma ❥ said...

boleh la amek sini kahwin nanti.. kee cite da kahwin tu betul? hihi

Mizz Aiza said...

cantik.. rambang mata nak pilih mana satu yang sesuai dan berkenan di hati.. sekarang mudah shopping online..

ct cheery said...

Sekarang memang Mudah.online ja.kdg2 lagi saving online.xperlu spend duit tol and minyak, kan?

fadh leyanie said...

@ma ❥ haha..cite dlm vid tu betul, cite previous entry tu tiada kena mngena dgn yg hidup atau yg telah pergi, jika ada hnya kebetulan..kih3

fadh leyanie said...

@ct cheery betul tu..:D

JEJAK LU ORANG