Monday, September 24, 2012

HARITU TETAP HARITU

baju cap ayam



Salam Alaykum, curi-curi update.Nah…kenapa pulak curi-curi update ni ? curi tu kan haram.* berlagak baik lagi tapi curi waktu sikit takpe kot.--> sendiri tanya sendiri jawab.

-Haritu dah dapat roommate baru,aku yang paling junior.Yang lagi 3 orang senior.Ada yang sem akhir,ada yang 3rd year. 

-Haritu aku dapat pesanan dari kawan aku.Katanya gambar kami berdua masuk dalam majalah Yezz keluaran Oktober sempena dengan majlis berbuka puasa dengan retis.Wawa Zainal,Zoey,Adam and VIP.

-Haritu aku keluar bersenam dengan kawan aku ke jalan TAR..ada satu gerai tu mmg menarik perhatian aku,gerai yang jual baju t shirt round neck printed punya.Jenama baju ni “ cap ayam” even nama dia cap ayam ianya mmbuatkan mata aku tak berkedip .Baju cap ayam ni popular dan pernah di pakai golongan artis masa pengambaran,..tapi tu bukan point yg menarik minat aku,aku rasa corak printed kat baju tu mmg menarik dan cool ,harga pun berpatutan.Sehelai RM 19 , beli 2 dapat RM 35.Aku beli sehelai, kawan aku beli sehelai maka dapat lah harga yang lebih murah.

-Haritu dah jadi sejarah dan kenangan.

majalah untuk golongan muda mudi,,macam aku *perasan


beli jagung manis dari penjual jagung yang muka masam mencuka



cari yang tudung hijau

-Haritu …aku rasa pelik dengan.....ok,biarkan rahsia.  
#tak sempat nak blogwalking masa cemburu dengan aku.

37 ,134 blogger sensasi komen:

Detective Fiqa said...

hahaha. amboiii. dah lama tak update. mcm2 yg keluar hehehe :P

btw nice kott kalau harga baju gitu walaupun cap ayam jee

nrzlkha said...

tak sempat snap baju cap ayam lagi satu .
*cap je ayam tapi original*

Syazana Zainn said...

wuuuuu... dah masuk mag pulak skrg :D

cweet pinky said...

menarik jenama cap ayam 2

Shawn Razaleigh said...

toddia masuk mag. awrrr

zulhilmi tempoyak said...

perghhh.. untung la..

bg la sket tips nk masok magazine lg.. huhu

boni kacak said...

tu dah membuktikan tak semestinya baju yang murah tu tak cantik dan tak berkualiti kan??hehehe

Aida Omar said...

peh dating dengan retis tu.. peh! peh!

Yousof said...

Bertuahlah.. Simpan elok² majalah tu ok. Gambar kecik sangat, tak dapat nak belek muka si tudung hijau. ;P

tirahzairi said...

perghhh...untungla....nk sign...hihi

Aishah Jahirah said...

banyaknye hari tu....hehee

MiSz fiFiEyQa said...

amboiii untung la dpt masuk majalah...kena frame la lps ni...ehehee...

Mustofa said...

Gambar Yanie yang pakai jilbab hijau + baju hitam ya...?. Sebelahnya yang pakai jilbab pink

Mustofa said...

Gambar Yanie yang pakai jilbab hijau + baju hitam ya...?, sebelahnya yang pakai jilbab pink.

dear yayah said...

update siap muka dlm magazine lagi.. kelas la, style.. ha ha ha

asfira aminuddin said...

cantik baju! kite pun roommates dgn junir jugak. best buli! hahaha

izzahdegreat said...

eh eh eh jeles...hehe, wah bestnye masuk megazine...majalah tu mmg utk org mude, kite nk beli pon segan haha >.<

syafiqakarim said...

hari tu.


hari ni?kehhh

Botak said...

muka masuk majelah ngan baju cap ayam tak best., yang best jagung manis., nyumm nyumm..

Nadia Elena said...

macam menarik je baju cap ayam tu.. =p

ridoma said...

+ve ! =)

zulhilmi tempoyak said...

fadh yg comel.. nk gak bju tu.. huhuhuhu

nn lylyn said...

awal2 sem byk mase free ^^ bce majalah sakan la ek dik

aiN NaJwa said...

Hehehe..(^____^)..Untung la..ngehehe..dpt masok majalaaaaahhhh..kan2..(",)..

Suara Hati said...

semua haritu ye ...hehe

wanayu said...

lawa la plak baju tu.. haha

SaddLone said...

comey baju cap ayam tu.. uuuuii

Aishah Jahirah said...

tudung ijau....samar2 je nampak picnye...jagung ttp manis,mujur la kan..:)

Pondok Usang said...

nak baca juga la itu magazine yezz.. baru la terasa muda..

Luqman_H@kim said...

Assalamualaikum...

Pan. said...

retis ni.hehe

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hai.. thanks singgah ke blog saya. ^_^

eimuizduaf said...

Pasal jagung tuh memang betul -_- . Semua mesti muka masam mencuka tapi jagung die manis pulak . HAHAHA :P

outbound malang said...


Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Eryn Edrina said...

cari pula yg sblh tdung hijau,, haha./.

Warna Warni Kehidupan said...

seb baik bukan majalah mangga..

MaMa Rey said...

best masuk magazine..:)

tak nampak..gambar kecil..bagi zoom la

JEJAK LU ORANG