Saturday, August 1, 2015

LONG LAI

Dulu-dulu aku rasa tak kuat. Bila masuk je sem baru aku rasa lemah longlai macam daun pokok kelapa melambai.

Tak kuat utk menghadap masalah.

Tiap sem aku pesan pada diri.

Semua nya akan berakhir. Masa akan berlalu dan aku juga akan mati. Berkat kesabaran aku. Aku berjaya merempuh episode lemah longlai.

Sekarang aku sudah hampir berada di semester akhir. Eh..fufufuyyoh! Aku seorang yg tabah rupanya.

Aku pasti kau yg baca pun pernah mlalui episode lemah longlai. Tuhan itu Maha mendengar, aku dapat tawaran berkerja di pejabat . Boss lama aku aka si fashionista faham dan dengan rela melepaskan aku pergi walaupun baru seminggu lebih bekerja dengan dia. Dah rezeki aku katanya. Masih bulan Syawal lagi..Selamat Hari Raya, maaf jika penulisan aku selama 5 tahun ini ada yang mengusik qalbu

#selamattinggaldaunpokokkelapa
#akumelambai

6 ,134 blogger sensasi komen:

cik MEOW said...

Huhu.. entry ni sedarkan diri cik meow yg tak sedar diri ni. Bulan 9 nk kene rmpuh episode long lai ni T_T

ewanthology said...

berakit rakit ke hulu, berenang renang ke tepian...

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..kerana semua rahsia Yang Esa..beri semangat untuk terus berusaha..

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..kerana semua rahsia Yang Esa..beri semangat untuk terus berusaha..

Zizie Zack said...

ganbatte sisto!! :D

ma ❥ said...

dulu masuk sembaru semangat dgn azam baru nak lebih rajin masuk pertengahan start sesi lemah longlai ni hehe

JEJAK LU ORANG