Monday, September 4, 2017

Lanafira Butik Online




Classy yet Modern menjadi pilihan ramai

As salaam guys!  Asal nak raya, ada wedding, ada event, buntu kebosanan pakai baju yang sama je ke office korang yang gegadis ni mahupun mak-mak anak empat dah start cari hashtag kat insta #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungcantik #bajukurungklasik #bajukurunggorgeous betul?

Sebab aku dengan mama aku pun buat benda yang sama hewhew..

Apa susah payah sangat nak isi minyak cari parking, naik LRT, naik MRT, naik Monorail berebut2 keluar nak cari baju semata (kengkonon budget kau nak cari baju je, last2 kau terpana dengan kasut tu handbag tu lari tujuan utama nak beli "baju je"..perempuan kan..hewhew)

So so so apa kata kita fokus. Fokus ya wahai kaum wanita. Fokus. Jika tujuan utama kita nak beli baju. Beli baju je.

Macam sejenis aku memang Isnin hingga Jumaat tiada lah masa nak memilih baju kerja pun balik lewat tup2 Sabtu ada wedding. Dalam hati:

(haish nak kena cari baju baru ni)

(haritu si Senah dah nampak aku pakai kebaya ni)

(haritu aku pegi wedding anak Mak Ngah dah pakai baju ni)

(so aku dah repeat baju ni!!)

(haritu siti dah nampak aku pakai baju ni kat office)

(arggh buntu! Sempat ke nak cari baju ni)

No worries darla2 sekalian! Korang fashionista muslimah yang inginkan penampilan yang trendy dan urban? Ingin kelihatan ayu namun tampil gorgeous!

Apa kata kita terjah Lanafira.com. Jom!!  Tak payah terjah secara fizikal gaiss, tak perlu membazir masa membazir tenaga kaki.. Asal ada internet 4G mahupun line H+ korang dah boleh memilih dengan penuh fokus tanpa gangguan noise environment baru boleh buat pilihan yang bijak kan dan membeli dengan penuh berhemah. Mari aku kenalkan Lanafira! Siapa dia ni.. artis ke.. No No No!

Lanafira merupakan konsep butik muslimah dan butik online yang menawarkan pakaian muslimah yang up to date currlass okay dengan harga mampu milik! Ha.. Ni yang korang nak cari kan.

Tak percaya ke.. Tu la aku cakap jom terjah Lanafira.com tak pun korang boleh visit ig Lanafira @lanafiraofficial atau website Lanafira yang aku dok sebut2 www.lanafira.com atau yang tiada instagram tu boleh pi jenguk2 facebook Lanafira. Apa nama facebook page Lanafira?  Haaa.. Ni diaa..







FB page Lanafira :www.facebook.com/lanafiraofficial



"TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY...

Clothing yet affordable !!! " boleh korang grab dari Lanafira!

Nak cari long dress, baju kurung, jubah, tops, skirt, scarves and tudung? Jom ke website Lanafira!

Di atas antara koleksi Lanafira yang cun2 stylista! anggun!  Banyak lagi korang boleh tengok dekat website, ig dengan facebook page lanafira!

Jom gaiss tunggu apa lagi! Check it out!  Available size dari S to XL korang boleh refer pada measurement chart yang dipaparkan. Selamat memilih dan membeli!

1 ,134 blogger sensasi komen:

tiga lalat said...

salam pagi selasa., ;p

JEJAK LU ORANG