Friday, November 11, 2011

SAMAD DARI RAMPING KE BUNCIT BACA MESSAGE BERGAMBAR INI !

ERKK? SAMAD JADI BUNCIT KE..TAKKAN LA BACA MESSAGE PUN BOLEH JADI BUNCIT..MESSAGE APA YANG SAMAD BACA?MESSAGE YANG ADA UNSUR SIHIR KE?


Assalamualaikum,,entri kali ini masih lagi bersangkut dengan entri yang lepas.Kali ini aku tertarik untuk menjawab persoalan yang diajukan oleh mushroomCute komen beliau :



Persoalannya APA LAGI ?? INI DIA...




AKU TAHU..SEMUA BLOGGER HAVE A STRONG MIND kan3..tak macam Samad  =D .
P/S: BAGI AKU TAK SALAH KALAU NAK GUNA AYAT COMEL TU SIKIT-SIKIT ..TAPI KALAU DAH SAMPAI PERENGGAN PERTAMA HINGGA PERENGGAN AKHIR PENUH GUNA AYAT COMEL TU....AKU PUN FENIN AL- LALAT.NANTI AKU TERJAH ENTRY KORANG PASAL AKU TENGAH FENIN DENGAN SUKAN SEA NI.MALAYSIA BOLEH ! INDONESIA BISA ! BRUNEI BOLEH ! SINGAPURA BOLEH ! CAMBODIA BOLEH !*ada yang aku tertinggal- sekian laporan pembukaan rasmi dari Fadh Leyanie .

89 ,134 blogger sensasi komen:

Manja (let it be my sweet name) said...

hehe Manja leh baca ayat kat atas tu

Help me hilangkan kesan Sun Burn di muka

✿Dear Yayah✿ said...

sy pun okayy je dgn ayat2 comei cenggini. as long kite paham la n tak la over sgt kan. heh~

muhammad amin aris said...

yeahhh...aku de minda yng kuat...sampai pening antara 4 ngan A time keje td... :P

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaa... kadang-kadang comel gak tulis2 cmtu. kadang2 ade gak yg annoying.

afiqazizan said...

Memang bole pening jugak bile dari perenggan pertama sampai akhir asyik guna ayat comel je..:)

Gen2Merah said...

saya nak baca dua kali baru paham.. ehehehe

p/s: bole nak tanya? Samad tu sapa ek? setiap entri ada je gambar dan namanya.. ehehe. sori

Miss Purple Ungu said...

memula bc ayat2 comel gitu boleh terima lagi kot
tp klu semua entry guna ayat comel memang kena pangkah terus la sbb dah pening hehehe :)

SaschaSantokki said...

wahh~ mencabarnya ayat kat atas? eh kalau dapat baca dapat ganjaran ka? hahaha

budak penjara said...

ittew x syuke meceg2 cenggini tau..haha

ZORA said...

buat sakit pale..heheheh

cik sakdi said...

ok la.. cume xsuke yang ade banyak WWWWWWWWWWWWWW hahahah

schaze zainn said...

lagi satu ade setengah org buat ayat yang ada huruf a tu d gantikan dengan huruf q. err apakah? =="

eg : hqi qwqk ..grrr

Marcella said...

yes!!aku dapat baca menda alah tu dgn lancor..

terharu aku ni ni dlm kategori yg dicalonkan..hahaha

Anak Wak Mail said...

minda kuat..otak yang cerdas..hati yang tenang...hihi

ajar la samad tu,,bukan susah pon nak baca message cenggini..hihi

iza said...

Assalam..
Boleh baca tp..Aduh...sakit otakku..

izzahdegreat said...

kite sokong malaysia kat sukan sea jgk ^^

adwafarahin said...

mind aku mmg x brape nk strong hahah

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki bole baca yeay . haha :)

Tasha said...

hidup nk sng je..haha

ak xphm!

syirah rasid said...

hahahaha. yg last sekali tuh. mula mula okeh ikut bahasa lagi, tp cambodia ckp boleh bhasa depa apa agaknya ye.

Yumida said...

klo ayat still blh difahami maksud..xpe

klo dh merepek sengsorang..tulisan ala2 jepon..haaaaa..layan la lu sengsorang..kan..kan....

biarlah mesej disampai tu jelas-sejelasnya...klo bc dr buncit menjd ramping..sronok gak bc kan..kan..

merpatisejoli45 said...

hye. done folow u, give ur support folow me back eh. xmao combong2 taw.. :)

r-5 said...

Kesian samad... uiyh samad abang sedare aku tu. Peh buncit sebab tak dapat bace messages tu. wakaaka.

MiSz fiFiEyQa said...

haha..sakit aty jugak la kalau mesej dgn orang yg terlalu suka gune ayat comey camtu..stress... ;)

PeJuAnG CinTa said...

hahahah leh jadi gile

Gen2Merah said...

hehehehe... comey je ayat....

nurkaloi said...

hahaha Ape pun tak boleyh
memang kasi pusing bijik mate jer tahu

RinsyaRyc said...

>_<

-speechless membaca..

Syuxer said...

ayat2 tu bikin otak aku berkerja dari kadar biasa..perghhh arap2 takde karangan dalam spm sebegini hehe

alia zainol said...

saya memang kurang menggemari ayat seperti itu kuikui

minat najwa latiff? meh tengok ni http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/11/ikut-fesyen-najwa-latiff.html

Ihsan Arifin said...

bukan salah ibu mengandung :)

SheyPull said...

buat penin pale je
baik tulis je betul2..:)


JOM singgah blog saya nak... Adoi!!! Boleh pulak ye berFB dalam SOlat?.

Elie Lily said...

macam menyusahkan hidup je kalau semua ayat nk tulis dgn nombor! agpun dalam kamus takkan ada tulis ayat2 macam tu..then kalau tak paham,macam mana nk rujuk kan? hahhaha

Pondok Usang said...

tak reti baca... bacakan,bacakan.. hehe..

aleen aiden said...

ha'ah contoh yg baik.aku xsuke org letak pkataan gabung skali dgn nombor.haih!

Hanif said...

aku boleh baca!!!!!!!!!!!!!

|snowy eiyra| said...

hah! betul tuh. kadang2 langsung tak paham. bahasa dyeorg guna mmg pening.. PENING!!

feza said...

boleh baca. strong mind la ni. ekeke..
setuju2. kalau ayat2 comel guna sikit2 takpe. ni pergh..boleh juling mata membaca

Schajar McFlurry said...

oke... payah nyer nk bace nieee~
tp kalau bace betol2 boleh ajer =D

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

haha...susah nak paham tulisan cam tu...satu gi..71M4T=JIMAT haha

Mata Pena Fadz said...

berlipat2 lidah ni nak bace....
nhaaahahahaaarrrrrr

✿Dear Yayah✿ said...

bile nak hapdet....wooo~ XD

Far8 budak baik said...

blogger pempuan ar selalu gitu..
ayat come a hingga z..mmg macam nak kene penyapak je..
hahahahaha

Qadriah Mohammad said...

bajet comel kot? ==' makin tambah rimas adala

fadh leyanie said...

@Manja (let it be my sweet name)
itu bermakna anda strong mind :P

fadh leyanie said...

@✿Dear Yayah✿
kalau over sangat susah pulak nak baca :)

fadh leyanie said...

@muhammad amin aris
beza 4 dengan A kaki sebelah hilang,:)

fadh leyanie said...

@k.h.a.l.i.l.a
yang annoying tu buat kita malas nak baca :)

fadh leyanie said...

@afiqazizan
itu tak jadi ayat comel dah fiq,:)

fadh leyanie said...

@Gen2Merah
samad itu hanya watak dalam cerita :P

fadh leyanie said...

@Miss Purple Ungu
itu sy juga selalu buat ,:)

fadh leyanie said...

@SaschaSantokki
haha..ganjaran?? sapaa dapat baca dapat RM 1.:P

fadh leyanie said...

@budak penjara
ahlamak,,gedixnya ayat lu:P

fadh leyanie said...

@ZORA
sakit mata sekali..:)

fadh leyanie said...

@cik sakdi
woowwwwwwwwww.....:P

fadh leyanie said...

@schaze zainn
cengitu dah jadi bahasa JERMAN perdana :P

fadh leyanie said...

@Marcella
makan vitamin kot hang,,tu pasal minda kuat :)

fadh leyanie said...

@Anak Wak Mail
samad otak lemah,,ajar banyak kali pon tak bole paham:P

fadh leyanie said...

@iza
jangan teruskan pembacaan anda,,di khuatiri otak semakin lomah :P

fadh leyanie said...

@izzahdegreat
malaysia boleh :P

fadh leyanie said...

@adwafarahin
makan vitamin :)

fadh leyanie said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::
yeayh..minda anda kuat :)

fadh leyanie said...

@Tasha
itu lagi nak susah :)

fadh leyanie said...

@syirah rasid
cambodia aku pun tak tahu dorang cakap boleh macam mana :P

fadh leyanie said...

@Yumida
kalau dari buncit ke ramping ramai yang nak baca kang..kah3

fadh leyanie said...

@merpatisejoli45
okay :)

fadh leyanie said...

@r-5
kesian abang sedare ko...t_T

fadh leyanie said...

@MiSz fiFiEyQa
selalunya golongan manja2 begitu :)

fadh leyanie said...

@PeJuAnG CinTa
itu sudah parah..:)

fadh leyanie said...

@nurkaloi
haha..barangkali mata itu akan menjadi juling selepas ini :P

fadh leyanie said...

@RinsyaRyc
jangan baca ,mudaratkan kesihatan:)

fadh leyanie said...

@Syuxer
kalau SPM buat ayat gitu,,kosong peratus la jawabnya:P

fadh leyanie said...

@alia zainol
begitu jugak saya :P

fadh leyanie said...

@Ihsan Arifin
salah ibu tak mengandung :P

fadh leyanie said...

@SheyPull
tu la pasal..:)

fadh leyanie said...

@Elie Lily
hujahan yang tepat,,tak wujud lagi kamus untuk perkataan pelik pening tu:P

fadh leyanie said...

@Pondok Usang
alamak,sapa nak bacakan ni,tak reti baca jugak..kah3

fadh leyanie said...

@aleen aiden
haih,,pening owh !

fadh leyanie said...

@Hanif
boleh la kau ajar Samad.:)

fadh leyanie said...

@|snowy eiyra|
pening yang akhirnya buat kita tak terbaca :)

fadh leyanie said...

@feza
baguih2,,ramai jugak blogger strong mind keh3

fadh leyanie said...

@Schajar McFlurry
kena teliti satu persatu la :P

fadh leyanie said...

@♛zILA kanak-KANAK riang♛
dah macam tulisan makhluk asing :P

fadh leyanie said...

@Mata Pena Fadz
boleh putuih urat lidah :P

fadh leyanie said...

@✿Dear Yayah✿
nanti2 la update :P

fadh leyanie said...

@Far8 budak baik
emosi betul kau,,kalau blogger laki buat gitu euuuw geli nyah

fadh leyanie said...

@Qadriah Mohammad
haha..betul la tu,,bajet comel..:P

Ihsan Arifin said...

jadah nye mane datang title 'ibu' kalau dah tak mengandung kah kah kah

Hanif said...

singgah salam kenal ...

JEJAK LU ORANG