Tuesday, September 16, 2014

THE VERSATILE BLOGGER AWARD

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

Salaam alaykum everyone! sebelum aku memula pencarian sumber assignment berkaitan penyakit neuron yang Dr. M bagi. Adalah baiknya aku menjalankan amanah..amanah apa tu.."the versatile blogger award" setelah di tag oleh akak scientist Dila Kazuha  jom terjah ..kak Dila zass..

Rules:
1. Thanks the person who nominated you
2. Provide a link to the person's blog
3. Write 7 facts about yourself

7 Fakta tentang saya


eh..ada lagi..nombor tujuh. berkecimpung dalam dunia blogger semenjak tahun 2010

Sahabat Blogger yang saya TAG:

1- Kak Areen.. http://erynsyaze.blogspot.com/
2- Farhan Paan.. http://parkarn.blogspot.com/
3- Normi Nieza.. http://norminieza.blogspot.com/
4- Yang Ayesha.. http://purplestarz89.blogspot.com/
5- Prof Iqa.. http://purplestarz89.blogspot.com/
6- Abang Wan.. http://hedzwan.blogspot.com/
7- Dentist Sinuha.. http://sinuhadentist.blogspot.com/
8- Fifiey.. http://me-miss-fifieyqa91.blogspot.com/
9- Detective Fiqa.. http://conan2657.blogspot.com/

7 ,134 blogger sensasi komen:

Park Arn Norizat said...

Wohoho! sy telah ditag. terima kasih. inshaAllah dlm mase terdekat ni sy akan jlnkn amanah tersebut. anyway, thanks to Kak Dila Kazuha,sbb dia sy bleh kenal lebih dgn favorite blogger ni. =)

Normi Nieza said...

dik akak dah buat sblm nie..kira dah join lah yer..:)

http://norminieza.blogspot.com/2014/09/versatile-blogger-award.html

Syazana Zainn said...

eh eh, ngape kite same? suka juga kat oghang mata sepet hihi

eh btw, aritu dah ade buat 20 facts bout me. kira acilah eh hihi :P

http://erynsyaze.blogspot.com/2014/09/20-facts-about-me.html

Detective Fiqa said...

ayokkk ke tag rupanyaa hahaha :D.
inshaaAllah next entry hehehe

aiman mania said...

annyeong haesayo..konnichiwa....amboii peminat petaiiiii ye....makan dgn budu ke?hehehehehehehehe :)
ni peminat japan ke?fuiyoooo...sy korea fan ^^

aiman mania said...

jemput baca..saya ada buat jugak the versatile blogger awards nih..

http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

sinuha said...

Thanks. Dah buat dah :)

http://sinuhadentist.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award_22.html

JEJAK LU ORANG