Tuesday, May 31, 2011

MENINGGALKAN DUNIA FB.. MENINGGALKAN DUNIA BLOG..SELAMAT TINGGAL.NOKTAH SERU !





WAKTU KITA GEMBIRA..JANGAN LUPA ADA YANG SEDANG BERSEDIH

Assalamualaikum..sebelum aku berangkat pergi..aku ingin mngucapkan ribuan terima kasih kepada para readers dan bloggers yang sudi singgah ke web page blogspot aku ini ,yang sudi memberi respon,yang sudi menjadi follower..maaf,,minggu ini aku jarang blogwalking ke tempat kalian kerana lappy aku mengalami kerosakan dan perlu menjalani pembedahan..
Semakin  hari..masa aku semakin suntuk..hah..aku mengeluh sendiri..aku tidak mahu meninggalkan rumah..aku sayang akan detik berada di rumah..ada yang bertanya kepada ku..
“kau tidak bosankah berada di rumah selalu?”
Bagi aku..duduk di rumah ini lagi aman daripada berada di dunia luar yang penuh pancaroba itu..
Sudah 3 bulan aku berada di rumah..sudah 3 bulan aku tidak memerah otak memegang buku..sudah 3 bulan aku hidup dalam ketenangan..sudah 3 bulan aku bergelak tawa bersama keluarga ku..sudah 3 bulan aku rajin membaca entri blogger..dan
kini sudah tiba masanya untuk aku berangkat pergi meninggalkan mereka..sudah tiba masanya untuk aku menyambung kembali pengajian ku..entah kenapa,,berat sungguh rasa hati ini untuk melangkah pergi..bila dunia luar ku terokai pasti akan ku temui dengan seribu kepenatan,seribu kecabangan,seribu ragam manusia,seribu bebanan…aku khuatir akan semua itu..mampukah sekali lagi aku berhadapan dengannya..semangat aku hilang.
apakah aku mampu untuk menempuh segalanya sehingga Hari Raya Aidilfitri menjelma..nampak gayanya tahun ini sekali lagi aku akan berbuka puasa bersama rakanku..membeli juadah Ramadhan bersama..silap haribulan membeli baju raya bersama..
sekali lagi aku akan bangkit meneruskan perjuangan demi masa depanku..segala harta benda ku telah ku packing..selamat tinggal dunia blog hanya untuk minggu pertama di pusat pengajian ku,,kerana aku bakal menjadi manusia yang tersibuk..

p/s: selepas ini yane mungkin akan jarang berblogwalking ke tempat kalian....kalau ada masa yane pasti berkunjung ke tempat kalian..selamat tinggal…sayonara..lub u all..

80 ,134 blogger sensasi komen:

berita sengsasi said...

semoga berjaya!!dari desa ku merantau..ku memburu ketenagan..haha

dill said...

selamat belajar :)

dill.

muhamad hanif said...

bubbye kak long tersayang !

kahkahkahkah !

delarocha said...

hijrah itu perlu

r-5 said...

oke pelajaran itu lagi penting. takpa ada masa berblog lah semula. hehe. :) sambung blaja di mana?

sya azleen said...

samela kite, dah 3 bulan terperap kat rumah, sekarang dah sampai masa nk kembali belajar :))

Syuxer said...

wokey yane..awk jadi fasi ke?heheh..xpe2..dahulukan ilmu kemudiankan blog abaikan gossip..heheh..hati2 bila pi sana..:)

see u again..:)

Noriz said...

all the best dear...X pe, demi masa depan n for ur own good :)

syaz@rozelt said...

all da best..tapi kan jangan la sampai fullstop, mesti teruskan berblog okies~

Misz Jenny said...

eh, dah macam ayat sastera plak..

:p

best of luck!

Anak Wak Mail said...

gud luck yanie!!belajar rajin2...
semoga pulan membawa kejayaan..hihi..=)

mysara said...

gud luk!! mai plak sh sbulan duk umah cti...

fadh leyanie said...

berita sengsasi :memburu ketenangan,,haaha terima kasih..^^

fadh leyanie said...

dill: pelajaran harus di teruskan..yeay!

fadh leyanie said...

muhamad hanif : bye2 anip !

fadh leyanie said...

delarocha : hijrah mmg perlu tapi mnyedihkan..

fadh leyanie said...

r-5: hihi plajaran mmg penting..utk kerjaya nanti..di uia ^^

fadh leyanie said...

sya azleen: selamat blajar kembali untuk kamu..^^apakah tmpat pengajian kita sama..

fadh leyanie said...

Syuxer: elakkan kontroversi hihi..tak lah mnjadi fasi menambahkan ksibukan lagi..berjumpak lagi..

fadh leyanie said...

Noriz: terima kasih sis noriz..sobs T_T

fadh leyanie said...

syaz@rozelt:terima kasih.. yane noktah sementara waktu..dunia blog mesti di teruskan..yeay !

fadh leyanie said...

Misz Jenny: nak jd macam a samad said..nak blaja bahasa rusia macam kamu tak kesampaian lagi..huhu tq jenny..:)

fadh leyanie said...

Anak Wak Mail:insyaallah..itulah yg di harapkan..terima kasih ^^

fadh leyanie said...

mysara: terima kasih...uis..syok la mai..cuti best..

amir aizat said...

goodluck study!!

anamizu said...

belajar rerajin tau..hihi



*kawen cara betol pun ade yg x puas hati..jom ke blog cik ana ^__^

MiSz fiFiEyQa said...

All da best!!belajar elok2..kalau free leh blogging lagi.. ^_^

MiSz fiFiEyQa said...

All da best!!belajar elok2..kalau free leh blogging lagi.. ^_^

Ihsan Arifin said...

study rerajin nooohhh :)

fadh leyanie said...

amir aizat: thank you aizat ^^

fadh leyanie said...

anamizu: insyaallah..kalau tak rajin kna paksa jugak bg rajin.:)

fadh leyanie said...

MiSz fiFiEyQa: orait fieqa..kalau ada masa sy akan terjah korg2 semua..yeay

Shah_Real said...

takkan tinggal terus blog kot..apapun selamat belajar..

bunga said...

betull..bunga suka ayat..bila kita suka ada yang bersedih..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kau patut ambik org gaji untuk blogwalk ganti ko

cucu umie said...

semoga berjaya ya..ayie pose masih berrada di rumah lg sebb cuty 4bulan..kuikui

ibnubaba_04 said...

selamat tinggal romeo

Scya Lollita said...

wahhh selamat kembali belajar ;D

Ija AppLe :) said...

balek nilai ea?..
c u there yane ! ^^,

ZORA said...

bubye....

samat beljar dri zora..:P

kueh bakar said...

selamat bz!

cikida said...

take care ok..will mishu dear..=)

d_LA said...

sayonara yane..aja2.samalah dla pun dah byk thn smbut pose ngan kwn2..tp xpe, janji raya boleh balik..hehe..thanx jugak sbb salu masuk blog dla^^

cheqwa said...

hua....xsuke nk balik nilai dah.......xnk balik..hua :'(

fadh leyanie said...

Shah_Real: terima kasih..dunia blog takkan ku tinggalkan:)

fadh leyanie said...

Ihsan Arifin: mmg dah rajin..haha:)

COTTON LADY said...

slamat studi studo fadh!!!!!jgn lupe wat comeback dear~lol

fadh leyanie said...

bunga: bila yane gelak..yane terfikir..mesti ada yg sedang menangis,,sobs..sbb tu tak boleh happy sangat.

fadh leyanie said...

Aimi dan Pakcik Hashim: der..melampau dah tu kalau sampai nak amik org gaji..tak pernah dibuat org..hahahak..

fadh leyanie said...

cucu umie : syok la ayie..hari2 bole bukak puasa ngn family..sobs..

fadh leyanie said...

ibnubaba_04 : selamat tinggal juliet..

fadh leyanie said...

Scya Lollita: terima kasih sya..pelajaran perlu di teruskan..:)

fadh leyanie said...

ZORA: wokeh zora..tq.teruskan entri anda yg seram.. i like ^^

fadh leyanie said...

ZORA: wokeh zora..tq.teruskan entri anda yg seram.. i like ^^

fadh leyanie said...

kueh bakar: huarggh..malasnya nak busy..

fadh leyanie said...

cikida : ck ida..ada masa sy terjah entri kamu..will miss u !^^

fadh leyanie said...

d_LA: haha..gambate! tq kepada awk jugak sudi jengah blog yane..
berbukak pose ngn kawan pun syok jugak..hihi

fadh leyanie said...

cheqwa : berjumpak kita nanti..aduih..malasnya nak balik..T_T

MindaMalay said...

Selamat pergi dan semoga selamat kembali... itu doa aku.

najihah sahami said...

hehe...going to miss u kawan..:)

syirah rasid said...

yeyehh !! yanii .. sabo la yer .. besame2 la kta nt .. huaa T_T
aku pon xmo balex ugak .. sobsob ~~

Ries Lee said...

alamak, dah nak tinggalkan blog pulak.
apa2 pun wish u luck!

Made Budi said...

Wah hilang deh salah satu komentar tebaikku....huhuuuuuhu. Anyway teruslah berjuang untuk belajar lebih giat, waktu masih panjang utk berblog ria lagi :)

ouh iena said...

selamat belajar ^^

dyea irdina said...

gud luck..selamat kembali belajar..selamat memerah otak...sudah lama akak tinggal kan dunia itu...ish rindu jugak rasanya....

lilypelangi said...

all the best dear!

teyn teyn said...

jgn lupa kite tau . sob sob +___+

Elih Japahar said...

All the best k :) follow awk yer..kalo sudi ehem2 la..

fadh leyanie said...

MindaMalay: terima kasih mendoakan
amin..^^

fadh leyanie said...

najihah sahami : gonna miss u guys..:)jumpa lagi..

fadh leyanie said...

syirah rasid: hua/..! tak mau balik..tidak rela hati ini..

fadh leyanie said...

Ries Lee; berhenti sekejap sementara waktu..ada masa sambung lagi..hihi..tq :)

fadh leyanie said...

Made Budi : akan ku muncul kembali dalam berblog ini..insyaallah..:)

fadh leyanie said...

ouh iena: terima kasih ..:)

fadh leyanie said...

dyea irdina: terima kasih akak..malas btol rasanya nak memerah otak..tension2...huh..

fadh leyanie said...

lilypelangi ; terima kasih dear pelangi..:)

fadh leyanie said...

teyn teyn : takkan lupakan kawan2 semua..sobs:(

fadh leyanie said...

Elih Japahar: okie2 dah paham..sy akn terjah blog anda..tq..:)

Rtp Farra Arisha said...

wishing u all the best and have a great days too. :))

fadh leyanie said...

Rtp Farra Arisha :amkin..di harapkan semua berjalan dgn lancar..terima kasih :)

JEJAK LU ORANG