Monday, May 9, 2011

TERINGAT ANAK YANG TENGAH MENANTI IBUNYA SEDAR DARI KOMA T_T




Assalamualaikum anak mak semua !
Wah…minggu ni ramai yang buat entry pasal ibu mereka..jealous T_T..
Yane pon nak buat benda yang sama jugaklah..entri ni hanya ringkas tetapi amatlah bermakna.
Yane nak ucapkan SELAMAT HARI IBU kepada ibu2 diluar sana..dan jugak kepada mama yane sendiri..PUAN NORAINI ..I LOVE U MOM.
Terima kasih untuk segalanya mama..terima kasih kerana telah membesarkan yane ,rotan yane kalau tak hafal sifir sakit tu,,rotan yane kalau tak gosok gigi gigi dah putih skang..memberikan didikan sempurna,masak makanan yang superb,bagi kasih sayang secukupnya..banyak jasa mama,,harap yane mampu untuk membalas jasa mama..TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA.
Tiba2 yane teringat dekat anak-anak yatim yang dah kehilangan ibu yang tak pernah lihat ibu mereka..anak-anak yang tengah menanti ibunya sedar dari koma,,anak=anak yang ibunya meninggalkan mereka di kampung,,anak-anak yang ibunya berada di penjara kajang wanita.T_T

MAMA TENGAH MARAH


INI LA MAMA
P/S: hari-hari doakan kebahagiaan ibubapa.

50 ,134 blogger sensasi komen:

nur said...

sedih plak baca ayat2 terakhir entry ni.. nak ucap selamat hari ibu buat semua ibu yang terbaca komen ni ye dear..

salam kenal

Far8 budak baik said...

hahaha jeles ape ..
tapi mmg kene buat kot entry ni..
pastu paksa ibu kau bace..
hahaa
selamat hari ibu

ain revival said...

hehe..mama same muda dgn anak..

selamat hari ibu...:)hehe

cik sakdi said...

memang kesian, kite ade bace 1 kes, mak dia kat penjara coz cover kesalahan bapak dia. kesian kankankan?

muhamad hanif said...

wah ! selamat hari ibu puan noraini.. !

zati embong said...

Selamat hari ibu semua!

ibu fadh stylo la O.o

Wani said...

cantik mama awakk ^^

nabila izyani said...

serius sedih kalau mak kita sakit..

fadh leyanie said...

nur: tu perasaan kita..apatah lagi ank mereka..T_T..salam kenal:)

fadh leyanie said...

farid : tak payah aku nak paksa..sebelum published lagi dia da baca.wahaha

fadh leyanie said...

ain revival: ibarat kakak dengan adik..:)

fadh leyanie said...

cik sakdi: nak kne bukak kes balik nih..hihi mmg perkara tu sering berlaku..kesian

fadh leyanie said...

muhamad hanif: haha..selamat hari ibu jugak untuk ibu anda..:)

Ija AppLe :) said...

Like mother like daughter !
georgeous !
Happy Mom Days ! ^^

fadh leyanie said...

zati embong: haha..stylo,,awk pon stylo! besau spek^^

fadh leyanie said...

Wani: anaknya tak cantik T_T..thank you :)

fadh leyanie said...

nabila izyani: anak durhaka yang rasa seronok bila mak dia sakit..T_T

Fatma Diyana MB. said...

sayaaaang ibu kita juga :DD

Prince Halilintar said...

Slmt Hari Ibu juga..

semoga family fadh sentiasa bahagia dan ceria selalu =)

Cik Bidadari said...

entry awak lain dari yg lain... tapi saya tak buat entry nie... mak saya tak sambut... dia tanak... jels... tapi takpa... hari2 hari ibu...

fadh leyanie said...

Fatma Diyana MB: sayang..sayang..sayang..ratu hati kita.:)

fadh leyanie said...

Prince Halilintar: amin2..semoga keluarga kami yg ceria ni semakin ceria..ngeh3..

fadh leyanie said...

Cik Bidadari: terima kasih..hari2 mmg hari ibu..hari kita jugak..:)

Made Budi said...

sama-sama cantik "Like mother like daughter" hehehe

COTTON LADY said...

slamat hri ibu tuk mak awak yer.smoge tuhan pnjgkn umur mak awk serta beri kesihatan yg baik supaya dpt mlihat anak2nya brjaya suatu hri nnti~

Bigdaddyz said...

selamat hari ibu juga.....



salam:)

asfira aminuddin said...

mama u nmpak muda. wau! selamat hari ibu to ur mother. ;)

r-5 said...

tajuk tu? kesian anak sedara tu. btw tanggungjawab kita untuk menghargai jasa ibu. :)

zacky ~786~ said...

luv my mom too `

h A n Y S said...

cantik ur mamaa.. ;)

cikida said...

huhu..hpy mother day 2 ur mum dear..=) semoga kte dpt jdi anak yg baik n solehah..insyaALLAH..=) neway...nice pict...

nurkaloi said...

i luv my mom too
wahh
rindu mak ~__~'

tq renang-renang di kolam kaloi
^__^

fadh leyanie said...

Made Budi: terima ksih pak made !^^

fadh leyanie said...

COTTON LADY: terima kasih anda,,ucapan paling bermakna..:)

fadh leyanie said...

Bigdaddyz : thank you..wasalam :)

fadh leyanie said...

asfira aminuddin: umur dia sama ngn ziana zain..tq :)

fadh leyanie said...

r-5: tu la..dalam kegembiraan pasti ada yang kesedihan.

fadh leyanie said...

zacky ~786~: love all of them!

fadh leyanie said...

h A n Y S : beliau berkata tq..:)

fadh leyanie said...

cikida: insyaallah..amin...:)

fadh leyanie said...

nurkaloi : nanti nak pegi berenang2 lagi..:)

Miss Tira said...

Selamat Hari Ibu buat mama kamu. She so sweet ^^

[sutera kasih] said...

selamat hari ibu buat ibu fadh yeaa..ibu fadh canteklah :)

s h e e said...

ibu yane chantek...selamat hari ibu mama yane... =)

fadh leyanie said...

Miss Tira: terima ksih tira :)

fadh leyanie said...

s h e e : terima kasih :)

fadh leyanie said...

[sutera kasih] : bangga beliau,,terima kasih :p

fadh leyanie said...

[sutera kasih] : bangga beliau,,terima kasih :p

Eyra Rizal: Your MUA said...

MAKEUP CLASS PROMOTION FOR MAY!!!!

see below for type of classes,fees & dates

14/5 & 15/5 (pick 1 date only) :
BASIC TO ADVANCE CLASS PROMO RM295/PAX

17/5 & 18/5 :
2 DAYS BRIDAL CLASS PROMO RM400/PAX

21/5 :
HAIRDO CLASS PROMO: RM295/PAX

24/5 & 25/5 :
2 DAYS BRIDAL CLASS PROMO RM400/PAX


HOW TO REGISTER?
1)PICK WHICH CLASS YOU'RE INTERESTED IN
2)SMS TO 016-2128740 /PM INBOX UR FULL NAME, IC, PHONE NUMBER, & CLASS YOU'RE JOINING.
BANK IN DEPOSIT (RM100) TO MAYBANK ACCOUNT 1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)
http://www.facebook.com/event.php?eid=113982102020746

HonEyBuNNy said...

hari2 adalah hari ibu kan...

cantiknya mama kamuuuu...;-)

JEJAK LU ORANG