Friday, May 6, 2011

CIK ,SAYA BUKAN NAK RAMPAS KEKASIH AWAK





NASIB BAIK KENING AWEK DIA TAK MACAM TU.

Oleh kerana tak dapat nak join budak suruhan main gelongsor,,aku pun berjogging la kat tepi tasik.semasa sedang berjalan berlegar menikmati keindahan alam panorama bersama adik,,terserempak la dengan sepasang kekasih,dari jauh yane nampak mereka biasa-biasa je,,jalan pun tak de la rapat mana..tup2 sampai depan aku ,si awek yang bertudung tu tarik siku pakwe dia berkepit,,heh ! macam aku nak ngorat pakwe dia pulak -,-..aiyo..yang lelaki tu pun muka da macam cicak kne clorox bila awek dia buat camtu lantas bersuara lebih kurang gini la bunyinya “apa awak ni,sakit la” BUKAN DIA YANG SAKIT,AWEK DIA YANG SAKIT
Aku pun meneruskan perjalanan sambil mngusha2 itik yang tengah beristirehat
Lantas terlihat la pulak sepasang lelaki cina,,macam GAY..mesra semacam je,,mungkin jugak dorang adik beradik..
Kira-kira pukul 6.30 bertolak balik.dalam kereta teringat awek yg ganas menarik tangan pakwenye.moral of the story,jangan jadi camgitu..haih..

P/s :ade ke tak orang yang pandai lagi bijaksana..nak tambah lagi..ktorang nmpak tok sami berbaju oren berjogging,,tak gaduh pakai seluar pun,ngn baju tu pun dia boleh jogging..lpasni bole la ramai2 jogging pakai kain batik and kain pelikat kotak2

64 ,134 blogger sensasi komen:

delarocha said...

tergugat seketika awek tu sebab ada gurl lain yang lebih cantik dari dia kot.. huhu

r-5 said...

hahaha, alololo, cik fadhleyani kan lawa dia takut pakwe dia nak tackle awak la tu. aduss macam-macam kerenah manusia, huk3

Amoi said...

awek macam tu ada masalah.

Ihsan Arifin said...

game smbg words tu best :)

Ija AppLe :) said...

Eee bjet laa girl 2..

muhamad hanif said...

ada..ada..saya lah yang pandai lagi kacak..

kahkahkah !

Misz Jenny said...

kih3...menyampah eh tgok pmpn jeles x bertempat..

kan kan kan?

HAZWAN17 said...

garam kan masin
masin-masin semut mana suka makan
makan gula-gula lagi sedap
sedap sehingga menjilat jari

amacam?pandai lagi bijaksana tak hehe

Syuxer said...

garam itu cam gula-gula
gula-gula abah kau!!
kau cam haramjadah
haramjadah lagi engkau punya perangai
perangai ko cam setan...

jap lagi bergaduhla dorang hahaha

nak tau nape apasal awek tuh cam gelabah gila?..biar saya jujurkan diri disini..heheh

coz awk lebih cantik dari dia kot..heheh..dia takut pakwe dia terpikat dengan awk..biasalah manusia..

awek tuh pun men suka2 je pegang anak teruna orang..huhu..dua2 cam...aiskrim xde pemegang..

Made Budi said...

hahaha.....cemburu tuh cewek, karena mata lakinya lirik sana-sini.

gigiAriEma said...

dia tgk fadh cantik ar tuh.. tkut pakwe dia jeling kat fadh.. ahhaha..memandai je gigi nih kan.. :P

fadh leyanie said...

delarocha: haha..tapi awek dia cun habis..tu pun tergugat lagi ka..T_T

fadh leyanie said...

Amoi: mungkin dia mngalami pnyakit schizorphenic..T_T

fadh leyanie said...

Ihsan Arifin : boleh la cuba main game tu pas ni..^^

fadh leyanie said...

Ija AppLe :): dia takot pakwe dia yg hnsome(er..hnsome ke) kne kebas..wahaha

fadh leyanie said...

muhamad hanif: amboi anip..siap tokok tambah kacak !haha

fadh leyanie said...

Misz Jenny: tak salah nak cemburu..cemburu tanda sayang.tapi mmg tak kna tempat..T_Tmeluat..

fadh leyanie said...

HAZWAN17: tepukan untuk hazwan..pandai dan bijak,boleh buat iklan restoran lpas ni..haha

fadh leyanie said...

Syuxer: macam pernah ada pengalaman ja..haha macam mana nak jujur,awk tak tgk awek tu lagi..macam super model..haha

fadh leyanie said...

Made Budi: itu cewek harus mngikat mata pacarnya sama kain..supaya gak lihat yg lain..haha

fadh leyanie said...

gigiAriEma : macam yang komen kat atas..kalau dia takut pakwe dia pandang yg lain,,dia kne ikat mata pakwe..haha

Aida Omar said...

haha..macam lah kita nk ngorat pakwe dia, pandang pun x bole ke. ekeke..
tergugat la tu yane lawa sangat. :P

zati embong said...

hai manis!hihi

amboi,kot2 dia takut fadh langgar bf dia.haha

fadh leyanie said...

Aida Omar: Allah,,yane tak pandang pun pakwe dia,,pandang awek dia ja..

MakweGerrard said...

huhu..sy pun pna gak kne cmni..poyo je awek dy tu~

MakweGerrard said...

huhu..sy pun pna gak kne cmni..poyo je awek dy tu~

MakweGerrard said...

huhu..sy pun pna gak kne cmni..poyo je awek dy tu~

HonEyBuNNy said...

haha...

pasti awek tu jeles tu tengok cik yane cantik sgt n fikir nak mengorat bf dia..

xmaloo betul lah awek dia tu..huuhu

Scya LollitA said...

heee, patutnye follow je blakg diorg . kalo awek tu tnye , wat2 la ke lain plak hik3

(suke kalo bab2 knekan org mcm ni )

fadh leyanie said...

MakweGerrard : sabar je la...walaupon hati tbakor..:)

Awan Biru said...

Garam tak manis.

Dia nak lindungi kekasih dia tu.

fadh leyanie said...

HonEyBuNNy : xmau ngorat pakwa dia pon...T_T

fadh leyanie said...

Scya LollitA : patut nye pura2 jadi awek number2 pakwa dia..padan muka..wahaha

Momo Chan said...

momo rase awek tu rase tergugat kot sbb awak cantik sangat! blink3. :D

aleen aiden said...

tengah membayangkan macam mane muka cicak keen clorox.keh3

alexa yussida said...

sbb die jeles awk cntik dr die..kang pkwe die ngushar lak :P

FurBall said...

garam itu masin sebenarnya...

tu r ko..comel sgt p jogging..ce pakai guni ke..mesti tade org tergugat..hehehe

Ihsan Arifin said...

haha tp tp lawak lah tang laki tu kne sound dgn gf die ;D

Ayie said...

tu tandanya dia tergugat.. hahahaha

Anis Zafirah said...

Tergugat lah tu, haha, mesti takut pakwe usha org lan, haha :D

fadh leyanie said...

Momo Chan : sy biasa je,awek dia lagi cun tapi momo chan lagi cantik dari awek dia!:)

fadh leyanie said...

aleen aiden: ya ampun..cicak kne clorox buruk2,,cuba cari cicak pastu tuang clorox,,begitulah rupanya.haha

fadh leyanie said...

alexa yussida:patutnya dia tarik mata pakwe dia..T_T biar buta..huhu

fadh leyanie said...

FurBall: cane lah nak berjogging pakai guni..silap hb tersungkur masuk dalam tasik T_T

fadh leyanie said...

Ihsan Arifin : mmg lawak,,tang muka llki tu tak boleh blah..haha

fadh leyanie said...

Ayie: tergugat..tergugat,,haha

[sutera kasih] said...

awek tu rasa tergugat sebab awl lg cantik dr dia kot hehe

Alin said...

takut bonar pulak ingt nk rmps pkwe dia. huhu ^^

FurBall said...

ish..betul ke tak nampak num yanh ke 5 tuh??ahahaha..rasa nya sume org tak nampak kot..

cik azeya said...

awk cantik sangat. yg dia buruk sangat, persoalannya, laki tu nsem ke tak? hahaha

Ihsan Arifin said...

hahaaaa ! muke laki tu camaneeee !
ce citeee ce citeeee ;D

cikida said...

bestnyee g joging...hehe..mesti fadh cantik sgt ni sampai awek 2 jeles kot..keekek..=p

fadh leyanie said...

[sutera kasih]: awek tu lagi cun melecun..T_T

fadh leyanie said...

Alin: beno..beno tuh..tak kuasa den..:)

fadh leyanie said...

FurBall : dah semua tak nampak..bukan bmakna semua homo..haha

fadh leyanie said...

cik azeya: haha..persoalannya lelaki tu hensome:)

fadh leyanie said...

cik azeya: haha..persoalannya lelaki tu hensome:)

fadh leyanie said...

Ihsan Arifin: muka dia pada awalnya macam prince william lepas kne tarik tukar jadi rupa lbih kurang cicak..

fadh leyanie said...

cikida: awek tu cemburu buta tuli..

Ihsan Arifin said...

haha now i can imagine his face ! :D

fadh leyanie said...

ihsan : betapa peliknya muka dia.haha

s h e e said...

ekeke...tu tanda2 org x percaya kt bf n rase tergugat...ehehe...kamoo cumeyl sgt... (~___^)

fadh leyanie said...

shee : tak baik la buat camtu..:)

nik lan nik mat said...

risau la..die tu da la cun melecun

JEJAK LU ORANG