Monday, September 12, 2011

WARKAH BUAT.... : SEORANG LELAKI KACAK TERTANYA-TANYA ..KENAPA SEHINGGA KINI DIA MASIH TIADA CALON ISTERI..

Image result for lee min ho



KEHADAPAN PEMBACA YANG DIKASIHI,,MAAF AKU TIDAK BERKESEMPATAN MELAWAT KE BLOG KALIAN...AKU DILANDA KESIBUKAN SEMENTARA..
#################################################
Dear lelaki kacak yang susah dapat calon...,aku tak tau la kau memang kacak atau kau perasan yang diri kau kacak..AKU keliru.....hari ni bersamaan 12 september 2011,,aku yang malas mengupdate blog tetiba rajin nak menghupdate blog,,kerana ..kerana kau lelaki kacak.aku terbaca feedjit live traffic aku yang menyatakan seorang lelaki kacak sedang tertanya-tanya..kenapa sampai sekarang dia masih tiada calon..
pertama,kau kena tahu..mungkin jodoh yang di janjikan tuhan belum sampai lagi untuk kau..
kedua...mungkin kau terlalu cerewet..
ketiga...mungkin kau terlampau pemalu dan pendiam sehingga takut untuk mendekati wanita..
keempat,,oleh kerana kau kacak..mungkin wanita lain takut untuk mendekati kau ..
kelima..mungkin kau mempergunakan kekacakan kau itu untuk menjadi 
Playboy/kasanova
maka wanita lain memandang rendah terhadap kau..*jangan ingat kau kacak semua perempuan suka kau..
ini hanya pendapat secara individu dari aku..
tak sangka jugak aku..orang yang kacak pun tau rasa susah hati sebab tiada calon..
p/s: kekacakan ,ketampanan bukan lah segala-galanya...so,,lelaki kacak..apa perasaan anda bila cinta anda di tolak oleh seorang wanita..kahkahkah*tiba-tiba aku rasa nak ketawa besar


KENAPA LELAKI KACAK
 SUSAH DAPAT AWEK....?


72 ,134 blogger sensasi komen:

alien said...

hehehehe...
perempuan suka kepada laki yg mempunyai keyakinan diri..
kan?

aleen aiden said...

ye,aku stuju dgn semua point kau d atas.keh3

aleen aiden said...

persoalannye,siapakah yg boleh memastikan kekacakkan die?agaga~

ORLANDO AHMAD said...

gua solo, adakah gua kacak? ngeh3

saljihitam said...

kacak tak menjamin apa apa untuk masa depan. sekian.

syirah rasid said...

wauhhh~


aku suka smua tipsss hang yani! syabas bete

Anak Wak Mail said...

haha..ada ke lelaki kacak tak ade awek??

p/s: ntah2 dia gay..kui3x..:P

cheqwa said...

hahaha...betul tuh! ingat hensem sangat orang suka kaa...kkekekeke..syabas beteh syabas! :p

Far8 budak baik said...

bukan takde org nak kat dy tu..
dy nk pilih yg terbahikkk kot..
hahahahahahahaha!

Tasha said...

ye2 je kacak...:P

kura said...

ya sy lelaki kacak yg kecewa. eh eh. hahaha

bunga said...

hahaha..;lau kacak sombong mmg patut dia merasa kena tolok ngn perempuan..haaaa

SweetLikeWhat said...

hehe..setuju semua di atas :)

sesegar said...

tak sangka ramai yang tertanya2 tentang masa depannya kan? heee :D
biaselah tu berdarah muda..ngeee

khairul akmal bin azman said...

hahaha..kacak2 pun perangai cam haram watper.

Ninie said...

perempuan cantik susah dpt pakwe x? btw, lawanya gmbar tu...mcm hana tajima la.........

Prince Halilintar said...

nk jadi lelaki yg sederhana dlm kehidupan je..

Finaz Jaafar said...

lelaki kacak??hurmm kalau saya la kan memang suka tengok lelaki kacak tapi takut dia playboy dan rasa tak padan je dengan saya =)

iyan shazlind said...

pengakuan ikhlas dari pengalaman yg lepas...susah nak menjaga kalau berbf kan lelaki kacak ni...better utk cari yg sedap mata kita pandang je...:)

afiqazizan said...

kalau kacak..perangai pun ok..takpe lah kan..:)

yayath said...

hehe...ada betulnye jugak kna:)hahha~~

delarocha said...

nasib baik saya tidak kacak... heeee

Syuxer said...

kacak vs matang..matang selalunya menang hehe

schaze zainn said...

suka lelaki yg mempunyai otak dan berakal..hihi

setakat ensem tp otak kosong, bleh blah..agaga xP

p/s: takut nanti kalo kawen, anak pun jd otak kosong..ehehe

Alkisah said...

I kacak, kacak disisi isteri I..

Apa ada hal..

tapi kalau korang cakap I memang kacak

Alhamdulillah

ZORA said...

selamat zora tak brapa nak kacak sgt..haha

Nizam Ijam said...

baru tahu kenapa saya ssh dapat awek...sebab sy kacak rupanya...hehe

Run Away♥ said...

betul2 kacak atau pepure kacak...hek...;d

nik lan nik mat said...

taktau la nak terasa ke tak ni..hehe

d_LA said...

saya single tp saya oke..haha..

gr@wn said...

kacak, tapi rimas la nak campur dengan pompuan :/

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaaa

muhamad hanif said...

nasib aku tak kacak. LLALLALALALALALALA.

HazwanDotCom said...

bukan semua orang suka lelaki kacak..
ade jugak yang suka laki tak kacak hahaha

MiSz fiFiEyQa said...

lame dah tak jenguk sini...ingatkan takde update..hehe...btw...kalau nak cepat2 dapat calon..banyak2 la berdoa..ye tak..kih3

the92sYu said...

mungkin kah lelaki kacak tunggu aku yg lmbt sgt muncul...
nk men2 sembunyi dlu... ;D

fadh leyanie said...

@alien
yes benar..keyakinan tu penting:)

fadh leyanie said...

@aleen aiden
ko mmg patut setuju pn..hanya org terpilih je yg dapat memastikan kekacakannya:)

fadh leyanie said...

@ORLANDO AHMAD
lu kacak..kucing lu lagi kacak..haha

fadh leyanie said...

@saljihitam
suka statement ko..like2..

fadh leyanie said...

@syirah rasid
mari ikuti tips aku..chalo bete..

fadh leyanie said...

@Anak Wak Mail
mungkin jugak dia gay..kahkah..

fadh leyanie said...

@cheqwa
ni adik beradik syirah rashid jugak ni ni..hindustani..haha chalo bete

fadh leyanie said...

@Far8 budak baik
mungkin betul jugak kata ko fari8

fadh leyanie said...

@Tasha
entah2 perasan kacak..haha

fadh leyanie said...

@kura
kesian ko kura..

fadh leyanie said...

@bunga
si sombong yang kacak..semua org menyampah..haha

fadh leyanie said...

@SweetLikeWhat
good2..:)

fadh leyanie said...

@sesegar
semoga lelaki kacak yg tertanya2 tu mempunyai masa depan yg cerah.

fadh leyanie said...

@khairul akmal bin azman
anda tepat !

fadh leyanie said...

@Ninie
itu maknanya perempuan cantik tu cerewet...~~

fadh leyanie said...

@Prince Halilintar
bersederhana amalan mulia

fadh leyanie said...

@Finaz Jaafar
playboy..perempuan paling tak suka tu

fadh leyanie said...

@iyan shazlind
kesian kat lelaki yg kacak..

fadh leyanie said...

@afiqazizan
betul afiq..perangai baik semua org suka

fadh leyanie said...

@yayath
betul yayath :)

fadh leyanie said...

@delarocha
tidak kacak bukan segala-galanya..haha

fadh leyanie said...

@Syuxer
kacak tapi tak matang..mengada2..mmg selalu kalah

fadh leyanie said...

@schaze zainn
uish..bole jadi fakta tu

fadh leyanie said...

@Alkisah
baguslah kalau kacak di samping isteri..

fadh leyanie said...

@ZORA
ZORA cun..:)

fadh leyanie said...

@Nizam Ijam
ramai jugak yg berani mmbuat pengakuan sebegini

fadh leyanie said...

@Run Away♥
perasan kacak :)

fadh leyanie said...

@nik lan nik mat
kalau rasa nak terasa silakan terasa ..haha

fadh leyanie said...

@d_LA
wah..maybe single is better..

fadh leyanie said...

@gr@wn
bergantung kepada mentaliti individu tersendiri..

fadh leyanie said...

@muhamad hanif
akhirnya kau muncul jugak anip..haha

fadh leyanie said...

@HazwanDotCom
cita rasa orang lain2..

fadh leyanie said...

@MiSz fiFiEyQa
doa itu penting...:)

fadh leyanie said...

@the92sYu
weih syu..seriously aku rindu ko..:)

cik sakdi said...

mungkin sbb yang ke 4 kot. kalu laki tu kachak mst kte pk dia da ade awek,,then kite mst xlayan dia. wakakak cian plak pd yang innocent.

IEQAH said...

yeahhhh setuju laa pretty

ps: ieqah follow sini

JEJAK LU ORANG