Sunday, March 15, 2015

DRAFT DAN PUBLISHED

bagaimana dunia tanpa aku, - foto curi dari google

Aku mula menjinakkan diri dalam arena blog semenjak tahun 2010. Anda?
Mula-mula buat blog sebab terpengaruh. Dan satu lagi sebab, 
sebabnyakan dengan adanya blog, catatan ini kekal selamanya. Kau ada?
Bila dah ada cucu nanti, boleh lah cucu aku stalk entri nenek dia yang sangat tidak matang.

klik untuk melihat entri gila syok sendiri --> entri pertama aku.

Sekarang usia aku telah mencecah 23 tahun..dan..
aku merasakan sudah sampai masanya 
untuk aku mengakui, sesungguhnya sampai sekarang entri-entri
yang aku hasilkan tidak matang. Apakah aku tidak matang?
No.... we cannot judge someone based on how they wrote stories and things that puffs in their mind gitu je...

Setakat ini entri draft aku (87)
Setakat ini entri published (197)


Hypothesis:
Semakin aku tua, semakin aku merasakan yang aku suka taip entry tapi biar tidak berpublish.

oh ya, minggu depan aku ada mid term exam dan ya, aku semakin hampir dengan garisan penamat kehidupan kampus. Lebih kurang 10 bulan lagi.

3 ,134 blogger sensasi komen:

Nizam Riadzi said...

samalah kita...pun mula zaman study degree dulu, then bila baca balik entry lama..hmm nmpk sangat ketidak matangan time tu even da jd student u yg kononnya bijak pandai...adehh, in the end ak buang mne yg xbyk bg manfaat pd pembaca...mna yg ade share pix kwn2 yg x bertudung abis dibuang demi jaga aurat diorg sama..kita makin tua nampaknya..sob3..btw gud luck for midterm

Harith Iskandar said...

mmm entahlah, terkadang cara gaya penulisan tu mungkin betul cuma maksud tu orng lain tersalah erti.matang?mmm entahlah sbb kalau ikut org lain menilai mmg kita xpernah matang ehe

Pondok Usang said...

heyy adikku.. teruskan aje nukilan mu.. kerana yg membaca entri mu adalah insan yang matang spt abg mu ini.. hehe..

JEJAK LU ORANG