Tuesday, October 27, 2015

Bawal Crepe tu apa?

Aku rasa gadis-gadis, mak-mak, dan lelaki yang buat bisnes tudung je tau Bawal Crepe ni apa. Kalau nak tau, bawal crepe ni sejenis tudung segi empat yang mudah di iron, terletak elok kepada si pemakai. Bagi pendapat aku la kan. Si pemakai bawal crepe kelihatan ayu sebab tudung yang dipakai terbentuk elok walau ditiup angin monsun barat tengah

Bawal kangaroo? Bukan diperbuat dari bulu-bulu kangaroo yang pasti. Suatu ketika dahulu bawal kangaroo sejenis tudung yang famous amos, membuat si pemakai kelihatan ayu jugak, bawal kangaroo pun sejenis tudung segi empat akan tetapi fabriknya sedikit lembut.

Bawal Saree, bawal ini adaptasi daripada corak fabrik Saree..cantik dipakai bersama baju plain sebab bawal ni jenis bercorak.. Seeloknya jgn pakai tudung bercorak dan baju bercorak. Serabut.

Ikan bawal? Jangan tak tau ada je yang tak kenal ikan bawal.

Seminggu aku bercuti sem. Maka termenunglah aku seperti bawal yang menunggu masa untuk dimasak 3 rasa.

6 ,134 blogger sensasi komen:

Mazni Munawar said...

hai! peminat bawal creepe disni! :] hahahaha

Putri said...

Sis masih setia dgn bawal kangarooo...selasa sangat
Selamat bercuti ye...

Anonymous said...

Saya pakai bawal satin..oldskol sikit

ma ❥ said...

betulll bawal sesuai utk semua jenis bentuk muka tu yg penting hehe

Muhammad Faizal said...

bawal crepe saya tak tau, kalau durian crepe, nyumnyumnyum... saya tau...hehheheheh

Melissa Muklis said...

bawal crepe dan bawal kangaroo.. dua-dua Lissa pakai :D

JEJAK LU ORANG