Thursday, August 30, 2012

TERBUKA UNTUK SEMUA BLOGGER : TUKAR BLOGLIST DAN INFORM LINK BLOG ANDA

Blog saya dah jambu bukan lagi brutal..
Bloglist saya dah hilang..= =`..
entah macam mana boleh hilang..
Apakah ? 






Salam alayk,seperti yang dapat dilihat oleh kalian sekalian ,blog aku mengalami sedikit perubahan..kalau dulu blog ni penuh dengan kegelapan , kini ianya penuh dengan kecerahan dan keceriaan serta berelemenkan kewanitaan eh !
krikk...krikk..--> bunyik cengkerik.

Point yang aku nak bagi tahu kat sini adalah,blog aku sebenarnya dah kehilangan bloglist,entah macam mana hilang time edit template aku pun tak tau,jadi dengan ini.minta kerjasama kawan-kawan blog yang letak link blog Koshikuyanie di blog mereka informkan pada aku supaya senarai bloglist baru aku dapat dikemaskinikan dengan link blog kalian.Minta kerjasama.

Yang berminat untuk menukar/exchange bloglist dengan aku juga dialu-alukan..langkahnya mudah sahaja..tinggalkan  link blog anda di ruangan komen entri ini.Tiada paksaan buat semua.Tiada penipuan.Sekiranya berlaku penipuan, senarai blog anda akan ditarik keluar.Senarai bloglist baru akan dilaksanakan selepas komen anda dipublishkan .-sekian wasalam.

Berkuatkuasa sehingga 5 September 2012.Selamat menyambut Hari Kemerdekaan.


                                                                                                                               Yang setia 
                                                                                                                                mengomen,

Fadhleyanie Amaryllis anak melayu 20 tahun.

53 ,134 blogger sensasi komen:

the malay male said...

lor..

MiSz fiFiEyQa said...

weewiittt...terserlah ke-gegurl-an yanie dgn kaler pinky2 camni...ehehe..lawa la corak background ni..macam masuk taman plak..
siap ade sign lagi tu..eksklusif gitu! =D

Umie Naziera said...

haiyaa,apa pasal buleh hilang maaa??

http://umienaziera.blogspot.com/

Everything's Everythings said...

oh berminatnya nak masuk dalam blog list!
tapi saya bukannya rajin utk update hak2 :D

aNiss :):) said...

Jom exchange link dear :)

Maria Menado~ said...

jom exchange.. :)
http://sipolanmelihatawan.blogspot.com

fadh leyanie said...

@Umie Naziera
tak tau,tiba-tiba hilang,misteri2..boboiboy..

Fravlein Ulan said...

alamakkk .. asal leh ilang . cian ... nihh cikSenget nak exchange link , leh ?
http://miszevyceritacit0t.blogspot.com/

ridoma said...

copy code kt note dulu b4 wat sesuatu bkaitn.. =)

ridoma said...

sian...

fadh leyanie said...

@ridoma
code tak sentuh langsung pn,upload background dgn header tup2 hilang :)

IntaNBerliaN said...

selamat menyambut hari merdeka jugak.. :-)

susah jugak nk bw jika link blogslist ilang kan..

Cendol said...

ha cemane tu ilang plak.cendol pn takot nk usik bebende nk adjust sane sini.anything happen bknnye reti nk betul kan balik.hehehe.cendol lembab it.oh!

bubukuning.blogspot.com

Syazana Zainn said...

aik acane leh ilang? -,-
meh meh buh belog shaye ;p
*pelat jari tetive*

http://erynsyaze.blogspot.com

Detective Fiqa said...

ayoo. mcm mna boleh jd mcm tu.
tulahh tknak panggil detektif ahahaha

df nak .
http://conan2657.blogspot.com

Dkna Abza said...

memang ada sikit bahaya kalau main tukar template.. selamat hari raya :)

Fatin Zaini said...

salam merdeka raya !!

nice blog.. fatin zaini datang dan follow anda.

http://www.fatinzaini.com

Nor Zilla Sensei said...

ok..nak bertukar..

http://norzillasensei.com/

Azriff Aziz said...

hilang gitu jer??
minta tolong uncle seeker .hgehehehe

asfira aminuddin said...

babe, layout blog you yang pinky ni bwat you lebih feminin tauuu. heeeee :D

Aishah Jahirah said...

template baru xsupport bloglist kot...nak exchange boleh....:)

http://arisyahjahirah.blogspot.com/

inna_risna said...

lawatan balas dr inna.
inna berminat utk exchange link blog.. :D

http://inna-bintanghatiku.blogspot.com/

boni kacak said...

hahahaha. saya pun pernah kena macam ni.. pergh! sakit hati. perasaan masa tu seolah2 macam putus cinta rasanya. sakit je kat dada. seb baik lah saya bersabar dan kutip balik satu persatu..

SaddLone said...

alahhh...aku suka yg gelap tu..nmpak cool..alah..alah...

KL Urbanite said...

Mesti frust kan. Start slow2 kumpul balik. Boleh je kalau nak exchange link.

http://www.klurbanite.com

Arham Md Ali said...

Fadh, am tinggal link blog am sini wokei?

http://palereddot.blogspot.com/

MulutPayau said...

Selamat mnymbut Hari Kemerdekaan yg ke-55....

Arahmyad said...

jom tukar-tukar link. :)

http://arahmyadjauhar.blogspot.com/

Nurulee said...

Peliknya hilang camtu je. Memang panas. hehehh =D

Botak said...

ehhh., ade had umur tak?
hahaha..

fadh leyanie said...

@Detective Fiqa
detektif boleh bukak kes ni nanti :P

fadh leyanie said...

@Detective Fiqa
detektif boleh bukak kes ni nanti :P

fadh leyanie said...

@Azriff Aziz
xde nombor tepon uncle la..

fadh leyanie said...

@boni kacak
saya pulak rasa mcam rumah baru lpas terbakar lagi tegohk...

fadh leyanie said...

@Botak
buat pengetahuan semua..ini untuk org umur 100 tahun ke bawah je-sekian.

Nadia Elena said...

nk msuk dlm blog list awk, tp segan. haha. btw, link blog awk ada dlm blog list sy..ngee~

teha said...

cian nyee die.. hee :)

tirahzairi said...

nak jugak kalau sudi...hehe

http://tirahmaganda.blogspot.com

steffany daph said...

(: salam merdeka. moga blog org ni berkembang dgn cepat nanti.. erk, pelik juga bole hilang. ada salah tekan tak?

O CIKTEDDY said...

kesian plak hilang sume...jom tukar ^^
http://cikteddycorner.blogspot.com

E'in said...

blog e'in masuk dlm senarai x? hehe

Pondok Usang said...

baru laa terang dik.. kalau tak malap je blog nye..ke centa sedang berputik.. hehe..

Bulan Syurga Firdausi said...

http://bulansyurgafirdausi.blogspot.com/ heee

Aida Omar said...

terkesima den datang ke sini setelah tiba2 pandangan menjadi terang.. haha.. btw awesome kot tema blog yg baru nie, cute macam tuan dia. eh!

nak masuk jugak dalam bloglist boleh? :P

http://www.diarisifroggie.com/

Yousof said...

Pelik jugak kan boleh hilang tiba² macam tu.. Takpa ramai yang berminat nak tukar link.

http://youthyousof.blogspot.com/

http://pelekatku.blogspot.com/

1 personal 1 bisnes, pilih ikut mana yang berkenan, tiada paksaan ;P

new hope said...

salam,

perubahan itu cool

KLIK Pijak gambar Najib, Tok Guru berjiwa besar

Ikhmal Yusoff said...

lai lai meh add saya :)

http://ikhmalyusoff.blogspot.com

Headmaster said...

lima kali gua baca, lima kali gua geleng kepala tak paham pebende tukor tukor bloglist ni.

fadh leyanie said...

@Pondok Usang
centa hari2 berputik..haha

fadh leyanie said...

@E'in
blog e`in ade ..:)

fadh leyanie said...

@Aida Omar
terima kasih cik aida..ong..ong

fadh leyanie said...

@Headmaster
tukor bloglist ni maknanya tukar link blog antara blog lain,cth: letak link blog lu kat sini,lu ltak link blog wa kat blog lu,gitu la.

fadh leyanie said...

@MiSz fiFiEyQa
ai..dia macam suke kaler pink je..:P

JEJAK LU ORANG