Friday, December 27, 2013

NOTA EXAM MENYERONOKKAN

Rajah 1
Lokasi  :  UIA
Kisah   : Aku gigih terhegeh2 menulis nota

Sebentar lagi exam 3 petang, kenapa sebentar lagi, sebab tak sampai 24 jam, esoknya pun exam 3 petang,
bila ruang antara exam tu dekat2 memang kena pasrah,
nasib la bukan 2 exam dalam masa satu hari, boleh pengsan macam tu..boleh gila pun boleh jadi.


Rajah satu dan rajah dua menunjukkan hasil nota aku sendiri,
Aku ni jenis manusia yang otak cepat digest kalau baca nota hasil tulisan sendiri kalau nak dibandingkan dengan tulisan bercetak...pheew..memang nama je aku baca tapi tak masuk 70%. Lenguh jari. Aku jugak jadi rasa hilang semangat bila kena baca buku tebal, aku rasa macam bertimpa2 air terjun jatuh atas kepala, buat nota sendiri senang dan ringan.
Rajah 2


5 ,134 blogger sensasi komen:

Zara Nurhaidah said...

dah lama zara xdgr perkataan "Rajah 1/ Rajah 2" tu lepas tgglkn zaman skola.. rindu pla.. huhu. Dulu masa study pon zara suka buat nota sdiri even dah kena bg yg bcetak rase lbh baik jg kita buat nota sdiri. bg zara, nota sdiri tu lg masuk kat otak dr nota yg kena bg sedia bcetak tu.. ^^

Detective Fiqa said...

inilah nota yg terbaik. hehehehe

Detective Fiqa said...

inilah nota yg terbaik. hehehehe

Umie Naziera said...

tak suka buat nota sndiri,serabuttt

tirahzairi said...

study2!!! hihi

JEJAK LU ORANG