Monday, May 26, 2014

MAHASISWA MAHASISWI APA NI?


dah habis scroll dah? study..jangan malas sangat ..!
bila kita dah takde mood nak revise..memang perasaan al - malas bergandaan..tapi nak tak nak kena study jugak la kan..takkan nak melopong je time exam nanti, org lain gigih menulis lepastu siap mintak kertas tambahan, hang dok termenung tak tau nak jawab apa. study la wei!

11 ,134 blogger sensasi komen:

ewanthology said...

blaja rajin rajin ye

Nurul Farahizzati Zakaria said...

hahahaha.. zizie ni, otak fikir assignments, tapi galak bukak benda lain.. mahasiswi apa ni!! kuang3

aIEn said...

hihihi...
good luck fadh =)

Cik Pensil said...

Jangan malas, jangan malas. jangan malas ;D

Sham said...

heheh... study jangan tak study...

Detective Fiqa said...

tak lama lagi df nak masuk U balik =.= aduhh malasnyaaa

Efa Aziz said...

haha. jangan scroll dah. efa singgah follow sini sis ^^

Nadratul Syazwana said...

Hahahahhah should read this again bila masuk sem nanti :p

Ayuni Sara said...

haha..nasib baek dah habes belaja...hikhikhik...

Junkyo No Hikari said...

blajar rajin2 sapa yg skroll tuh msti mals tuh..

ahahaha XDD

atie zakaria said...

good luck for ur exam dear.. :)

JEJAK LU ORANG