Monday, June 13, 2011

KALAU ORANG BUANG BAYI.MANUSIA NI MAKAN BAYI..DAHSYAT ! JIJIK AKU TENGOK ! KORANG TAK USHA KORANG RUGI..KALAU KORANG USHA..RASA JIJIK.


KAU DAH MASAK SUP BAYI ? JANGAN MAKAN BAYI LA ! HARAM !

Assalamualaikum..rasanya dah lama tak buat entri bergambar..entri kali ni agak jijik..bagi sesiapa yang tengah makan ..aku nasihatkan korang jangan tengok..di khuatiri korang akan muntah hijau pulak..ye la..sekarang ni kat Malaysia kecoh dengan masalah pembuangan bayi..tak sayang ank..ada yang sanggup buang dalam longkang,tong sampah..apa kejadahnya..kok ye pun tak nak bayi tu..janganla buat macam tu..tinggal kan bayi tu  kat depan rumah org ke..masjid ke..sekurang2 nya bayi tu selamat..binatang pun tau sayang anak..

Spare Rib Soup
NI LAH SUP BAYI...! SEDAP TAU...YUM2
Spare Rib Soup of China
KEPALA BAYI NI ..NAMPAK SEDAP TAK ?
Chinese Baby Soup

Chinese Soup
NAK CINCANG DAH NI ...
Chinese Food

Boiled Baby Soup
MASUKKAN APA YANG PATUT
Chinese Spare Rib Soup
ORANG NI TAK ADA PERASAAN AGAKNYA..

p/s: masa buat entri ni ..yane baru lepas makan makan sup tom yam.kalau korang di beri rm1000 semata2 untuk makan sup bayi..sanggup tak? ..fikir2 kan la..entah apa la rasa bayi tu..sadis di perlakukan sebegitu..

84 ,134 blogger sensasi komen:

muhamad hanif said...

dikatakan kalau kita makan sup bayi.

trafik blog akan meningkat kebabboomm..



betul ke ?


AHAHAHHAHAHAH

Anak Wak Mail said...

eee..apela punya manusia...makan bayi..emosi ni..emosi!!geram dengan manusia tak tentu hala sekarang..

kalau bagi 2 juta sekali pon xnak makan!

❀Hanim_RosLan❀ said...

arghhhH!!!!!!!!!!!!!gile punye orang!aku jumpe nanti siap ar!cina gile ni!

Meen Ramsa said...

nauzubillah....manusia makin kejam. mcm dh xde mknan da, pg mkn sup janin buat ape?dh hilang kewarasan..

fadh leyanie said...

@muhamad hanifha`a..ye la kot anip..

bukan setakat trafik naik..follower pon semakin berkurang..blogger kanibal sapa nak follow..
wahahaha..

fadh leyanie said...

@Anak Wak Mailmanusia perangai semakin pelik..
tak sanggup den nak makan bayi..tak sanggup !! -emosi terlebih

fadh leyanie said...

@❀Hanim_RosLan❀ uish..jgn lupa bawak parang ! bako2 dia..melampau weiyh..!

fadh leyanie said...

@Meen Ramsa banyak lagi sup lain bole mkan..janin jugak dia pilih..
apa la nak jadi..

Syuxer said...

eii dapat orang yang dok masak pe kata kita kerat tangan dia scara live n kita masak2 depan dia pahtu suh dia makan sendiri..

otak sah sewel orang tuh..manusia tuh x patut hidup kat dunia..bodoh piang punye manusia jenis xde perasaan neh..

mOon jOhari said...

hanif...ko makan la...hehehehe...

kesian gila la...kejam!

saljihitam said...

makan dengan nasik panas pun sodappp. hehehe

Zura said...

eeee...yerk..nk muntah..

normala_ali said...

bongek la dorang nie.. geli la tgk.. :(

NOOR FATIN said...

saya rasa nak pengsan je tengok..wuu

cik mera said...

wei ape nak jadi ni..
dah la kes buang bayi,
smpai nk kena makan pon ade ke?
eeee..kejam sguh!

sindarella-tyra said...

oh,,pnah tgok gamba ni uztazah da tnjuk dkt sek dlu!!mmg x berhati prut..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

geli

Made Budi said...

nak coba...kahkahkah

KAMIHIDUP said...

peh, nak muntah!

Siti Aniza said...

alamak.. nk muntah.. wekkkk..
biar diupah 1 juta sekalipun, aq x kn makan spesies aq sendri..

amy shuhada said...

xtau nk ckp ape lah..

http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com/

~~Ticer Wann~~ said...

hishh sanggup la dorang ni..kejamnyer... =.=


Bukan fakta pun
Kenapa awak follow saya?
Tak payahla renggang-renggang..rapat-rapatla syok
Tau la kami lambat pun.. sopan sket boleh?

Siti Mashitah Saidin said...

eeee... tak sanggup.... kecian kot~
tak da hati perot~

ekin alias said...

eeeeeeeeee..!!! DAMN la org tu..!

fadh leyanie said...

@Syuxer
marah sungguh !! mmg patut pun ..
otak sewel..mmg xde taste la dia..

fadh leyanie said...

@mOon jOhari
tgk gaya si hanif macam dia nak mkn..
haha..mmg kejam ooh..

fadh leyanie said...

@saljihitam
entah apa rasanya ...pahit..manis..masam..

fadh leyanie said...

@Zura
sediakan baldi sebelum muntah...wuueek!

fadh leyanie said...

@normala_ali
mmg bongek=bongok...:(

fadh leyanie said...

@NOOR FATIN
itu tandanya anda seorg yang berperasaan..nak pengsan jugak..!

fadh leyanie said...

@cik mera
mmg kejam soit..manusia camni patut di rejam ..

fadh leyanie said...

@sindarella-tyra
mmg manusia tak dak perasaan la..geram wo..

fadh leyanie said...

@Aimi dan Pakcik Hashim
yerkk !

fadh leyanie said...

@Aimi dan Pakcik Hashim
yerkk !

fadh leyanie said...

@Made Budi
sebelum mncoba..pasti termuntah haha..

fadh leyanie said...

@KAMIHIDUP
jijik la wei..mmg nak muntah..-_-

fadh leyanie said...

@Siti Aniza
betul2..sokong ..sapa yg sanggup mmg ..ishh tak tau nak cakap camna..

fadh leyanie said...

@amy shuhada
tak tercakap..tergamam..

fadh leyanie said...

@~~Ticer Wann~~
dorg ni dari negeri..tuutt..paham2 jela..

fadh leyanie said...

@Siti Mashitah Saidin
bukan setakat hati perot..limpa paru2 semua hilang...hampeh tol !

fadh leyanie said...

@ekin alias
eeee!! doubletripple DAMN..

dyanie said...

ishhhhhhhhhh...

xssgp nak mkn...
kjm tol

delarocha said...

cilakak!!!

HAZWAN17 said...

adeh tak sanggup nak tengok

vampire's lovex said...

eeeiii takda perasaan punya orang.. orang jaga baby,dia masak baby..arghhh apa nak jadi dunia nih...

bunga said...

takuttt la...:(

misyamissyou said...

ya tuhan..kalau sup kucing pn kita xmakan pe lg sup baby..nak jadi kanibal ape org sekarang ni?

Ihsan Arifin said...

allahurobbi baik makan sup anjing sup babi daripada makan sup bayi :(

amir aizat said...

ish terok nyer!

fadh leyanie said...

@delarocha
marah2..

fadh leyanie said...

@HAZWAN17
mmg kesian sampai tak sanggup nak tgk..:(

fadh leyanie said...

@vampire's lovex
hishh tu la..dia hilang pedoman sampai makan bayi..entah apa nak jadi..mintak di jauhkan.

fadh leyanie said...

@bunga
mmg mngerikan betul..

fadh leyanie said...

@misyamissyou
bukan setakat sup kucing..sup katak dan seangkatan dgnnya..jijik kowt !

fadh leyanie said...

@Ihsan Arifin
betul tu ihsan..baik makan binatang dari manusia..:(
ibarat makan diri sendiri

fadh leyanie said...

@amir aizat
tersangat teruk !

kura said...

sgt sgt sgt tak sanggop! 1juta pun xler teman nk makan janin tu. adehh. dunia!

aleen aiden said...

huuuu xsanggu nak tengok!

JARI YANG TERBARAI said...

ish... gila!!! hmm gua slalu makan kepala kambing je.. kepala bayi tak pernah rasa hahaha

Ries Lee said...

photoshop kot. kalau la gambar tu real, dah lama persatuan hak asasi manusia sedunia dah kecoh pasal ni.

d_LA said...

pnh tgk dulu dan x sanggup nk tgk lg..jd scroll cpt2..tersangat kejam org yg mkn baby ni..

Mawar Berduri said...

dunia akhir zaman! sedih..T_T

fadh leyanie said...

@dyanie
sapa yang sanggup makan..mmg xde hati perut..

fadh leyanie said...

@kura
itulah dunia..manusia ni macam2 jenis..ish3

fadh leyanie said...

@aleen aiden
tgk pun tak sanggup dah..apatah lg nak makan..

fadh leyanie said...

@JARI YANG TERBARAI
kepala kambing...pon gua tak lalu makan..emmmbekk...tak payah mimpi nk mkn kepala bayi..

fadh leyanie said...

@Ries Lee
bkn photoshop..kes ni pernah gempar tahun lepas..

fadh leyanie said...

@d_LA
mmg pun..dia tak rasa ke bila mkn baby dah macam mkn diri sendiri..kejam2

fadh leyanie said...

@Mawar Berduri
huu...sedih jugak mawar..akhir zaman ni manusia mnjadi santapan..macam xde makanan lain.

Syed Riduwan Al-Edrus said...

done follow your blog,
follow mine at outsyedtheboxes.blogspot.com

ABU said...

eh tak larat nak tengok..macam la takde makanan lain kan..

Arief Arf said...

dalam banyak2 makanan, nak makan manusia jugak
haihhhhh

fadh leyanie said...

@Syed Riduwan Al-Edrusok

fadh leyanie said...

@ABU
tak payah tgk la abu..hee

RepublicAku said...

alaaa tak larat nak tengok arrr...alaaa gelinya...

cikida said...

eeeeuwwww,,mmg xde otak sape yg makan bayi nih..ntah ape2..kejam gile.mcm ayam da pupus jek.

aisya ecah said...

x sanggupnyerr nak tgk gmbar nie..zalim btol manusia2 zaman skang...org yang da kawen susa nak dapat anak..yg belom kawen..dapat anak wat makanan plak..haishhh

fadh leyanie said...

@RepublicAku
banyak nya alaa..ni nak tambah lagi..
alaaaa..gwa lagi geli tengok..

fadh leyanie said...

@cikida
kalau xda otak..maknanya dia patut mati..ngeh3..ayam berlambak2 kat pasar..dia buta kot..

fadh leyanie said...

@aisya ecah
sangat2 zalim..tak dapat di maafkan..

[sutera kasih] said...

betul ke ni?huhuhu

kalo betul, kesian baby tu kan..

haziqzainal said...

urgh. sick ppl. Banyak lagi benda boleh makan kot. Nak makan baby tu jugak. DIa makan sup monyet pon lagi ok dr makan sup baby tu.

Leeyana Amzar said...

sedih tgk baby tuh jadi makanan siap perut dibuang macam ayam lagi..manusia pengotor..mayat manusia lebih busuk dr bangkai binatang tp diorang makan..

CSI said...

sewel lah! sian

JEJAK LU ORANG