Wednesday, September 9, 2015

Retro Classy British Style di Topshop!


Weeewit!

   Salaam alaykum and hello gais! Hey si fashionista! aku nak kenalkan korang dengan jenama meletops marcapada yakni Topshop. Hye penggemar Topshop! Cantikkan koleksi Topshop...melting.. Tidak syak lagi bahawa Topshop sememangnya jenama favourite ramai penggemar fesyen terutama bagi mereka yang menggemari fesyen ala British. Fesyen ala British atau British Style pernah menjadi fenomena yang melanda industri fesyen tanah air dan diminati sehingga kini termasuk lah aku. Kenapa aku suka British style? Sebab style ni simple dan ‘laid-back’ cukup digemari remaja dan kita-kita yang acah-acah muda. 23 muda lagikan?..kahkah..Gegadis yang berhijab, jangan ingat yang berhijab tak boleh bergaya dengan British style. Boleh! Dengan mix and match mengikut kesesuaian.

   Oh, ya! Sedikit informasi mengenai Topshop, brand ni berasal dari UK bukan Ulu Kelang yang pasti dan telah memasuki pasaran Asia sejak beberapa tahun yang lalu. Kau tak tahu? Ni ha.. nak habaq mai.. Ia juga sering menampilkan koleksi pakaian kasual seperti:

T-shirts, jeans, dresses, blouses dan banyak lagi dengan rekaan yang cukup unik. Jadi, apakah trend British Style yang cukup sinonim dengan jenama hipster ini?

Penampilan yang ringkas dan bersahaja. I like that loose t-shirt!

Yang kedua pula adalah corak kotak-kotak atau checkered prints! Selain checkered prints, floral prints juga merupakan fesyen ala British yang evergreen. Simple and versatile kan.

Lagi-lagi? Semestinya penggunaan warna-warna pastels pada setiap koleksi pakaian. Sesuai untuk awak-awak yang ayu lagi lemah lembut yang gangster pun boleh jugak hihii..

Dan tidak lupa juga dengan cetakkan motif yang unik pada koleksi pakaian. Cutekan?Minati fesyen ala British dan tidak mahu ketinggalan dalam mengikuti fesyen terkini? Jom- jom awak semua.Kunjungi butik Topshop online hari ini juga dan buat pembelian anda. Koleksi pakaian Topshop ini juga boleh anda miliki di laman web ZALORA Malaysia dengan tawaran harga yang amat menakjubkan! Yang pasti berkualiti.

0 ,134 blogger sensasi komen:

JEJAK LU ORANG