Saturday, June 30, 2012

OH ! TAHI ITU BUKAN MILIKKU.






Salaam alaykum semua..biasa lah kehidupan kat dunia ni..ada asam ada garam ada gula..dan ada juga tahi.

Kadang-kadang bila kita bagi gula ada jugak yang tak dak perikemanusiaan langsung dibalasnya pulak dengan tahi.-----> may Allah bless u manusia yang membaling tahi.

Kadang-kadang ada jugak manusia yang dibagi tahi tapi membalasnya dengan gula.Wow..itu sangat  cool.Aku sedang cuba belajar untuk menjadi cool dan sekarang aku berada di tahap pertengahan.Apa-apa pun kita kena lah,harus lah beringat yang walaupun tahi tu seolah-olah macam coklat Cadbury yang disukai ramai jangan lah suka-suka nak lempaqkan dekat manusia yang memberi gula.Itu kes terniayai---> bunyi ala-ala Datuk Fadhleyanie Kamsah di sini..

Ingat manusia,Tuhan itu Maha Adil.What goes around comes around ..kalau masuk tandas tu pandai-pandai lah flash tahi..---> peringatan.






IKLAN SAT, INI COOL KE ? hangpa rasa cool ?
cool bagi sesetengah orang la kan..kalau tanya Tok Wan,
"Tokwan2,cool tak buat cenggini,?"
Tokwan : .... speechless.... ==`









SEKIAN.. chow cin chow allagappas..ada lagi..kalau flash tak berfungsi cari lah baldi dan isikannya dengan air, akhir sekali jiruskannya ke dalam jamban supaya tahi tidak kelihatan lagi.Entri ini penuh berlapik-lapikan...Anda secool peti ais atau secool kipas angin atau langsung tak cool?

36 ,134 blogger sensasi komen:

delarocha said...

buat baik sepatutnya dibalas baik...

Marcella said...

hoho..

aku paham perasaan ko..


* aku secool Cool Fever :)

Nurulee said...

Kalau org kasi tahi pun kita kasi gula. Kalau org kasi gula kita kasi 1k gula. Itu baru cool. Ngohngohngoh =D

afeb pilah said...

part boxer tak tahan...kah3...

afeb pilah said...

part boxer tak tahan...kah3...

afeb pilah said...

part boxer tu tak tahan..hahahaa!

cendol said...

ah!! aku tak bodoh!!!
hahaha spe buat baik bals baik,buat jahat balas taik je hoho

steffany daph said...

takpa2.. buat baik je. jgn duli kat mereka yg baling tahi tu ha.. (: cool and cold just the way u are. ok (:

ஜ miss klanika ஜ said...

bila kebaikan dibalas dgn tahii itu mintak tahlil namanya si polan itu

Umie Naziera said...

waduhh..bagus ya kamu bikin cerita tahi *thumbsup*

Edy Fee said...

ade lak tengak2 cool.ahhaha siyes lawak gambar hoopers tu

cweet pinky said...

tak leyh blah tajuk , hahahaha !

dayah SnoW Heuka said...

sape y y baling tahii nuhh.. eee sedih pedih!!.. part boxer tuh kan.. naakk actly na jek tarik smpi terlondeh.. ape ntah bagus tunjuk boxer..

#muketension hehe

محمد أمين بن أريس said...

ni manusia berhati mulia.... :D

Aida Omar said...

super cool kalau tahi dibalas dengan gula.. dah tentu tahi tu terkedu dan insaf.. eh2! ehehe.. ayat baru BOJAK!! baru dengar ha.. haha

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

btull..hgn bg org pijak kpala kite..:)

nn lylyn said...

xsuke tgk budak2 yg tunjuk boxer

penjajah minda said...

buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sampai kantoi.hehe

Yuni Aisyah said...

dah elok2 kte buat baik tp dia buat taik lak...adoi sakitnyer ati...!

IntaNBerliaN said...

uikss.. lgsung x cool.. sy yg tgk org pakai gitu pun rs malu...

Aishah Jahirah said...

buat jahat dibalas baik...memang cool org yg balas baik tu...

semutsengal said...

hmm,hmm.

org baling taik, aku rasa aku baling kapak balik. haaaaa.

saya tak bodoh lah awak, sopan sikit.

hikss

Kesuma Angsana said...

yg penting kita buat apa yg kita fikirkan baik utk diri kita!

Encik JI said...

haha. tahi? euww.. y bwah tu bkn cool, tu hot :P

asfira aminuddin said...

haha kelakar! tetapi kekadang bila kita bwat baik, dibalas jahat jugak. kehidupan ni susah so harus bijak! :)

Nur Aischa said...

apapun kita kena survive utk teruskan hidup ni.. hehe. ya aisyah cool jugak :D

Cik Lia Lomi said...

tahi dapat gula, sangat cool tu.. jangan orang bagi gula balas dengan tahi sudah... Nak kena penampor tu.

E'in said...

nie mcm marah sgt nie.. cool down babe.. :)

ms teyn teyn said...

hey bab pakai boxer tu klakar. lelaki skang suke okay pakai sluar nmpk boxer. hahahaha

Syazana Zainn said...

benci betul bila tgk trend londeh seluar bg nampak boxer

kalau boxer mahal tak pe la kot #harhar

ni pun beli kat uptown.ntah pape ;p

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

haha. cool peringatan ;)

Muttallif said...

"Jadilah Seperti Pokok Buah Yang Rendang" - Kita menbalingnya dengan kayu, batu dan memulasnya. Tapi membalas dengan buah yang manis. Juga kita dapat berteduh dibawahnya" :)

alif haris said...

yg tang boxer tu.. penah jumpa pakai londeh habis sampai nampak belalai depan.. watefish ~!!

Outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Ihsan Arifin said...

memang tahi tu untuk tatapan orang seterusnya punnnnn~

Ixbarr Abdullah said...

gali tanah, pastu kambus...tutup shit tu.... biasa orang makan bergula, keluar tahi jugak...

JEJAK LU ORANG