Wednesday, October 12, 2011

RAHSIA IDENTITI TERBONGKAR:PENYAMARAN TAK BERHASIL

MISI AKU BELUM BERAKHIR..MISI PENCARIAN CINTA DI AUSTRALIA  *CEH  ! TETIBA PULAK MINAH NI.






Assalamualaikum sahabat-sahabat sekalian diharapkan kalian berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga/rakan sekalian..wink-wink..siapa rasa nak menangis dengan ucapan aku sila keluarkan tangisan anda sekarang ..ce korang bayangkan *ching ching mata aku yang bersinar-sinar dengan bintang-bintang berkilauan .Tahukah kalian aku telah mengenal pasti identiti seorang insan yang cuba nak menyembunyikan identiti dirinya di khalayak peminat mahupun orang awam mahupun dihadapan aku.Ya ..aku sudah tahu siapa engkau yang misteri.*misteri la sangat..har har har(ketawa syaitan)
Setelah bertahun berdekad berabad engkau merahsiakan identiti diri..tetapi akhirnya aku mengetahuinya.owh..rupanya engkau seorang yang boleh dikategorikan golongan superb stylo mylo .. Bagaimana aku mengetahui identitinya? kerana blog aku ada sejenis widget yang mampu mengenal pasti data viewers,segala biodata sejak lahir hingga umur sekarang aku tahu bahkan korang lahir kat hospital mana mahupun istana mana pon aku tahu.dengan bantuan seorang rakan ICT aku yg pro. kami mencilok code data kerajaan Malaysia dan linkkan ke uniformed resource locator(URL) dan terus sambung ke IP address aku..*citer aku ni bukan 100% btoi jangan nak yakin sangat dengan citer aku..berbalik kepada isu identiti si misteri
yang pasti rahsia identiti engkau yang "misteri" aku dah tahu.*yang ni 100% sahih..Tapi jangan risau ,untuk keselamatan kau,aku tak akan bongkarkan rahsia kau kerana di jangka 80% wanita akan mengejar kau nanti.
aku jugak pernah menyamar seperti kau dan penyamaran aku berhasil.aku pernah menyamar menjadi seorang makcik,menyamar menjadi pencanting batik tangan.menyamar menjadi seorang selekeh yang diperlekehkan *hamekaw aku buat macam ni semua sebab aku nak tengok sikap manusia sekeliling melayan aku macam mana.Ternyata ada jugak yang memperlekehkan aku*sampai hati en kau..kau tak kenal sapa aku .akulah anak raja yang nak tengok tingkah laku rakyat..okay aku tipu.ternyata penyamaran aku  menjadi.Dulu aku juga seorang misteri,tetapi kini tidak lagi.
p/s: si misteri yang membongkar rahsianya sendiri..tanpa disedari.









Aku pernah..






MENYAMAR MENJADI...NENEK TUA MUNGKIN.
Akhir kata..dengan penyamaran aku akan tahu sikap sebenar seseorang.JANGANLAH KITA MENYAMAR KE ARAH KEJAHATAN.ITU MUNAFIK NAMANYA OKAY.-sekian

68 ,134 blogger sensasi komen:

delarocha said...

sila menyamar lagi

afiqazizan said...

Stalker ke yang misteri tu?

Zaid Huda said...

lepas ni tak nak datang blog ni lagi. habis semua benda boleh korek. haha
:D

Syuxer said...

dah cam detektif dah tuh heheh..penyamar yang terbaik adalah sesumpah hehe..mujur takde manusia berkebolehan unik sepertinya kerna kalau ada,huru-hara negara hehe

khairul akmal bin azman said...

gorjes la kowank semua!


hehe...


batik pun sweet!

de potential

Acik said...

samaran yg samar ...
eh, ye ke?

tnZackJ said...

penyamaran yang tak akan berhenti...jangan buli kanak2 tau

ZORA said...

smart gak pic 2..pandai edit..:P

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bole jadi detective conan nie . hehe :)

Wahidah said...

x best ooo nyamar2 ne

stellaizz said...

alamak terbongkar suah hihihihhi nice pic korang

niesa said...

kreatifnye penyamaran kamoo...silalah menyamar lagi.

Nafisah Ruslan said...

ingat kan menyamar ape td.. dalam gambar rupanya .. hehe

SweetLikeWhat said...

haha..nice.. :)

NisaAdnan said...

penyamar yg CANTIK :)

sis92 said...

yeah, tangkap awk bwk g bukit aman :)

aReLaN said...

hahahah...bhye ni.kang sme bnda awak tau klu slalu sgt singgah sni.

✿Dear Yayah✿ said...

hamboii..sape si misteri tu? nak widget cmtuh jugak! bhahah

Cik Rose Cute said...

walaupun menyamar tetap comel...

nik lan nik mat said...

memang..kdg2 kita perlu senyap dan lihat pe reaksi mereka2 kat sekeliling kita terhadap dr kita..

tidak semua mampu terima yang buruk

Ana Farhana said...

misteria apakh ?siapa ?^^

aQimie Ceplos said...

wah?
penuh misteri weh..
hahaha!

aleen aiden said...

jadi sekarang,kau telah bongkarkan identiti siape sebenarnye?jgn buat aku saspen boleh?keh3

dhiera said...

boleh jadi detektif conan ni~

Marcella said...

fuyoo..menyamar...

boleh jadi detaktif ni..=)

MiSz fiFiEyQa said...

wahh..dah macam misteri nusantara la pulak...sy tak pernah pulak nak menyamar2 ni...nanti cepat kantoi..haha

budak penjara said...

topi ke tudung saji tu kt atas kepala??haha

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hihi macam2 pesen gamba. semua comel !! XD

DAUD said...

samar-samar

Izzaty Ishak said...

Nak menyamar jugak lah lepas ni :D

fadh leyanie said...

@delarocha
tak larat nak mnyamar dah

fadh leyanie said...

@afiqazizan
stalker yg fofular

fadh leyanie said...

@Zaid Huda
janganlah begitu..datang lagi :P

fadh leyanie said...

@Syuxer
kalau ada manusia yg boleh mnyamar seperti sesumpah..musnahlah negara..haha

fadh leyanie said...

@Syuxer
kalau ada manusia yg boleh mnyamar seperti sesumpah..musnahlah negara..haha

fadh leyanie said...

@khairul akmal bin azman
jom beli batik.

fadh leyanie said...

@khairul akmal bin azman
jom beli batik.

fadh leyanie said...

@Acik
eh..betul la tu..:)

fadh leyanie said...

@Acik
eh..betul la tu..:)

fadh leyanie said...

@tnZackJ
nak buli kanak2 knala mnyamar..keh3

fadh leyanie said...

@ZORA
edit sikit2 zora.:P

fadh leyanie said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::
ya..itu cita2 waktu kecik.:P

fadh leyanie said...

@Wahidah
best la..ce try buat

fadh leyanie said...

@stellaizz
anda lahir di HUKM..btoi tak..kah3

fadh leyanie said...

@niesa
nak mnyamar lagi,,tapi kekurangan idea

fadh leyanie said...

@Nafisah Ruslan
dalam gambar sahaja :P

fadh leyanie said...

@SweetLikeWhat
trimas :P

fadh leyanie said...

@SweetLikeWhat
trimas :P

fadh leyanie said...

@NisaAdnan
mnyamar je tu..:P

fadh leyanie said...

@sis92
takkan dapat tangkap..:P

fadh leyanie said...

@aReLaN
ha`a..btul tu..segala data terbongkar

fadh leyanie said...

@✿Dear Yayah✿
misteri tu..tak boleh bongkarkan,,jatuh reputasi:)

fadh leyanie said...

@Cik Rose Cute
yg comel tu mnyamar je :P

fadh leyanie said...

@nik lan nik mat
betul,,tepat sekali lan.diam dan lihat adalah terbaik.

fadh leyanie said...

@Ana Farhana
siapa?itulah persoalannya

fadh leyanie said...

@aQimie Ceplos
ak tau sapa kau weyh..ha3

fadh leyanie said...

@aQimie Ceplos
ak tau sapa kau weyh..ha3

fadh leyanie said...

@aleen aiden
aku rasa ko mngenali siapa dia..jeng3

fadh leyanie said...

@aleen aiden
aku rasa ko mngenali siapa dia..jeng3

fadh leyanie said...

@dhiera
cita2 waktu kecik :P

fadh leyanie said...

@Marcella
detaktif fadh :P

fadh leyanie said...

@MiSz fiFiEyQa
sy boleh ajar cara mnyamar :P

fadh leyanie said...

@budak penjara
ni topi la..topi dari vietnam tahu..kah3

fadh leyanie said...

@ILA SYAMILA ♥♥
:P gracias

fadh leyanie said...

@DAUD
samar2 dalam pnyamaran

Nizam Ijam said...

cantik2 semua... :)

Nizam Ijam said...

cantik2 semua... :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

dasyat
dear ada talent canting batik
oh oh... sungguh momoy jeles

JEJAK LU ORANG