Monday, March 28, 2011

"aku bunuh kaw"..ni la ayat nye cakap je nk bunuh ,,xbunuh pon."jangan suka jaga tepi kain org " ni lagi ayat nye,,




baru lepas mnyaksikan pergaduhan antara jiran,
watcha!! silat selendang merah keluar..
ape kes ntah ..salah paham la kowt..xpon angin kus2 datang,apabila sikap amarah mnguasai diri,,syaitan iblis mule berbisik,,gaduh2..


*************************************************************************************************
"aku bunuh kaw"..ni la ayat nye
cakap je nk bunuh ,,xbunuh pon."jangan suka jaga tepi kain org " ni lagi ayat nye,,
bnyak la ayt nye,berkerut2 meriut kening yane dengar.
xkan nk tulis semua kowt..ye..kalau waktu2 camni,parang ,pisau,pistol,senapang semua kne sorok termasuk lah gunting dan acid.sangat bahaya.
pesanan yane,kita kalau hidup berjiran 
kene la saling bertegur sapa..
macam ni " apa habaq jiran ! sihat?"
bukan ini macam " hai awk..bole nk knal ngn lebih rapat lagi "(over suda)
kalau xnk tegur pon,,(kononnye malu)
 sedekah la sedikit senyuman bnyak pon xpa
bukan kne bayar pon ..ni tidak,bile jiran selisih ngn kita kat mane2,,alahai muke 
cicak bongek..elok2 muke kacak+lawa..kan dah kene cop muke cicak bongek.hampeh ! psst..muke cicak bongek tu camne??ha! kat bawah ni ade gambar nye..
bukan ape,,kalau kita sakit ,jiran jgak yg tolong kita dulu..ingat tu !!
semalam jalan2 kat persisiran ombak,,bukan ngn jiran eyh! 


****************************************************************************************************
so..so..so..buang yang keruh amek yang jernih..^^










kalau korg nak tau muke cicak bongek camna..camni lah !
(berbaju biru)haha..

16 ,134 blogger sensasi komen:

IFA Athirah said...

pntai ktne tu?? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

O'gosh said...

x baik ko dik...

cik bunga bukan name sebenar said...

kat PD gee^^

WidadCutieyGirlZ StorY said...

wahhh bersantai yer...hehehe..best22

Revablogspotlive said...

wow,cantik pd sekarang.. dekat batu2 tu.. hishh nk pegi jugak..nak naik banana bot.keh3.. lari topik sudah..

t kim salam kt jiran tuu yaa.. ckp kat diorng" hidup bermuafakat amalan mulia" ehe3..

nachu war =D said...

cumel la itu cicak bongek..kekeke..

cik bunga bukan name sebenar said...

ogosh,,not me ^^ itu org dewasa gadoh mnggadoh dush2^^
widad,,bersantai habis,syok2..

cik bunga bukan name sebenar said...

reva,,xbrani cek nk sampaikan salam padanya,,mnmpah maut ..ngee~~
nachuwar ,,aik..bkenan ker..bole knalkan..haha..

nachu war =D said...

xbkenan, tp tulun mntakkan otograp..kekekeke

Nora Shahaira said...

macam best je nak join dengan cicak bongek tu sekali..ish..ish..ada ke cicak bongek dinamakannye..

cik bunga bukan name sebenar said...

nati sy mintak otograp untuk ck nachu war :)

cik bunga bukan name sebenar said...

cicak bongek totap cicak bongek,wahaha
jom join kak nora ^^

nachu war =D said...

okeh..hantar kt nilai ni tw..makesure ada gmbar dia sklai..hahah..i like cicak bongek u! ;)

nachu war =D said...

okeh..hantar kt nilai ni tw..makesure ada gmbar dia sklai..hahah..i like cicak bongek u! ;)

nama saya shah said...

dahsyiat sungguh jiran hang nih..huhuhu

by the way...tq for being fren ya...=)

cik bunga bukan name sebenar said...

welcome,,^^mmg dahsyat la,nk lalu dpn uma dia pon takot !wahaha

JEJAK LU ORANG