Tuesday, March 8, 2011

ape? ingat haiwan xbole gosok gigi ke!!!

ade jgak eyk manusia macam ni..hahaha








BANGUN PAGI ..GOSOK GIGI..GUNE KODOMO LION..
GIGI PUTIH..SIHAT DAN KUAT..SAYA SUKA KODOMO LION..
dulu lagu ni sering brkumandang di corong2 television,,
ingat balik zaman kanak2,,kebersihan gigi kne jaga ye la time tu kan suke mkn coklat ,gula2..
langsung xpikir pasal effect mkn gula2..bile da sakit ,bengkak gusi baru nk tringat..haha sudah trlambat,,waktu skola rendah dulu,stahun skali msti ade nurse yg bawak berus gigi besar,gigi palsu besar untuk buat demo cara2 nk gosok gigi..bagus jgak cara mereka..time tu jgak la lpas berkumur ade je budak2 yg telan air ubat gigi..ubat gigi kodomo lion,mmg sedap .,langsung xpedas siap ade perisa lagi,,strawberry,apple,...perisa durian je blom kluar lagi..bukan setakat manusia je kne gosok gigi..haiwan pon kne jgak..gigi itu amat penting,tanpa gigi siapalah kita..




ubat gigi tu pedas..tu pasal la die xnk bkk mulut










kalau gigi camni,,bertempiaran awek lari tgk anda !



skali lagi di ingatkan..kebersihan gigi tu amat penting..

3 ,134 blogger sensasi komen:

Nora Shahaira said...

hik hik lawak aaa..gabo tu..

akak nora pernah operate buang gigi bongsu yang tumbuh senget..huaaa..takut nya kalo kena tempuh sekali lagi..bengkak sebelah muka akak nora

ada HB la..akak klik2..bila singgah klik la akak pulak ek..

Ard said...

aku x ingat la plak haiwan pandai gosok gigi. haha XD

cik bunga bukan name sebenar said...

okie akak nora,,sy klik akak pnye balik=)
........
ard,,haiwan xpandai gosok gg,,manusia gosok kan :)

JEJAK LU ORANG