Tuesday, March 1, 2011

PIANO YANG ROMANTIK♥♥♫


tiba2 teringat plak movie MR BRAIN yg habis 
sume episode di selongkar...dalam satu episode tu xpastila episode bape,ade babak seorang pemain piano
yang hilang ingatan,,bukan hilang ingatan terus, die ade ingatan yang singkat..5 minit peristiwa lepas je die ingat..pastu die lupe..sbb tu kemane2 je die bawak nota memo dalam poket supaya die bole catat ape yg die alami..mmg kesian sangat..dah la ade masalah ingatan..pastu di tuduh mnjadi pmbunuh..

ciri2 yang selalu ade dalam diri si pemain piano...:


  1. seorang yang tenang
  2. pandai menyimpan rahsia
  3. pendiam
  4. penyabar
  5. kreatif
  6. suka kan ketenangan
  7. tidak suka di paksa
  8. kuat berusaha
  9. pemalu
  10. bijak menyusun kata2
  11. romantik
  12. pendengar yg setia
  13. pndendam
  14. tidak suka berkongsi masalah
  15. lembut
  16. bercakap dalam nada perlahan
  17. golongan berada
  18. suka kan keindahan melody
  19. menyukai warna putih
  20. pandai mengatasi kesedihan 



adakah ciri2 diatas pada diri anda ?? sudah semestinya ada..tapi anda bukan pemain piano=)


jom tengok gambar piano yg lawa2 :


YG NI NMPAK MODERN


CANTIK..ALA2 VICTORIA ERA

CLASSIC WOO...




OKIE ,,SI PEMINAT BIRU..JARANG NK JUMPA NI


AGAK UNIK,,,MACAM KAYU



VINTAGE SUNGGUH...



NAMPAK MEWAH



NO COMMENT


PASTI PEREMPUAN BNYAK SUKE NI

ELEGAN..



ADE UKIRAN TU..

YANG NI MACAM YG PIANO KAYU KAT ATAS..





MERAH...CANTIK !

KONTEMPORARI STYLE

YG BIASE DI LIHAT



I LIKE THIS !!


MUKA2 PEMAIN PIANO :


Bill Evans

William John Evans (better known as Bill Evans





Hedy Lamarr 

BUKANKAH MUKA MEREKA PENUH DENGAN KETENANGAN...SEINDAH MELODY YG DIMAINKAN...

2 ,134 blogger sensasi komen:

Nora Shahaira said...

ish..ish..byk pattern rupanya piano ye..akak tau satu jenis je...

akak tau main piano had-had keyboard je..hehe..itu pun pakai note tak blaja ngan sapa2, cuma guna asas belajar muzik masa darjah 6 dulu..

follow u back

cik bunga bukan name sebenar said...

mmg btul kak nora..rambang mata tgk piano2 yg cantik..

JEJAK LU ORANG