Thursday, April 28, 2011

closed entry



CLOSED ENTRY......

34 ,134 blogger sensasi komen:

Far8 budak baik said...

waaaa..aku bukan anak sulong...
tak ley arr jadi mcm lisa surihani tu..
nak lisa je..hahaha

cheqwa said...

hahaha...i xsuka kakak sulong i..kekekeke

qellissa said...

Best jugak jd sulung coz boleh buli adik beradik yg lain..tp tak semua anak sulung beruntung..kan kan kan

cik hemo hemo said...

stuju !! kekadang jadi anak bongsu bes jugak tau . tapii cik hemo selalu dibuli . tsk tsk , T.T

fadh leyanie said...

Far8 budak baik: hang ank number 2!,,nak lisa?amik la.haha

fadh leyanie said...

cheqwa: ni mesti u slalu kne buli dgn ank sulung ..tu yg xsuke.huhubuli dia balik !

fadh leyanie said...

qellissa: hihi..mmg betul bole slalu mgarah,,tapi ade jugak ank sulung yang sering dpersalahkan.T_T

fadh leyanie said...

cik hemo hemo : jadi ank bongsu pon best,,bole jugak buli yang sulung ! ^^

Made Budi said...

Saya rasa ada positif dan negatifnya jadi anak sulung ;) karena tingkah lakunya menjadi panutan bagi adik-adiknya yang lain.

Bukannya paling enak jadi anak tunggal??? hahaha

cheqwa said...

hahahaa...xbuleh..adik tetap adik! kekekee.. ;p

fadh leyanie said...

made budi : ya ,iya ..jadi ank tunggal lbih enak tapi boring ^^

fadh leyanie said...

made budi : ya ,iya ..jadi ank tunggal lbih enak tapi boring ^^

[sutera kasih] said...

tp kdg xbest jgk jd ank sulung ni..kdg need kakak & abg hehe

Cik Aish said...

mcm anak buah aish..dia anak sulong..pastu mak dia takde, dia la kena pantau adik2 dia bt keje skolah sume..padahal dia sdiri br darjah 6..lelaki..

anak sulong mmg matang!

muhamad hanif said...

bgunbgun..tengahhari mimpi lagi pulak..kahkah..

fadh leyanie said...

sutera kasih : ni mestin ank sulung! betul kadang2 ank sulung tringin nk kakak n abg,,

fadh leyanie said...

cik Aish : bagus la ank buah Aish,,dia msti pandai brdikari!

fadh leyanie said...

hanif : da bangun la ni! study2 exam!

fadh leyanie said...

hanif : da bangun la ni! study2 exam!

Amoi said...

matluthfi tak kenal

inianwarhadi ai kenal. dia tak sombong walaupun dah fames. siap reply my tweet segala

XD

fadh leyanie said...

amoi : kesian mathlutfi..meh nk knalkan,matluthfi yg cakap utara tu..^^anwar hadi pon okie,best je vlog dia.

Izyan Masri said...

NAK MIMPI JUGAK BOLEH ? YAN ADA BOYPREN YANG RAJIN BUAT VIDEO,INIANWRHADI.HAHA :D

fadh leyanie said...

YAN : KIRIM SALAM KAT BOYPREN AWK..HUHU^^

Syuxer said...

hahahah..pasal anak sulung ye..anak sulung memang berat tanggungjawabnya..tpi kalau dapat abg or kak sulung yang kaki pembuli,memang kesianla adik2nya..jangan lupa,yang bongsu pun best gak kan..hehe..bestnya dapat lisa surihani jadi kak angkat ye...paling kurang jadi isteri kita pun xpe dah hahhahaha

Wafiy Suzly said...

saya anak sulong, hehehehehe

HAZWAN17 said...

saya pun anak sulong jugak
dan ada 5 orang adik
kena jadi contoh untuk adik-adik yang lain

fadh leyanie said...

Syuxer : amboi..nak lisa surihani jadi isteri ! haha

fadh leyanie said...

wafiy and hazwan : anak slung tanggungjawab besar ,kne jadi contoh.

Ini Kisah Tia said...

ohohoo ! Tia anak sulung . memang susah . buat nakal sikit kena lah ..

Nak Join Video Tia?

Ms. Littlewing said...

mmg anak yg sulung nih kena jadi good example pd adik2 yg lain...salah sikit atau buat slack mak bapak mula la ckp kate kita bukan abg/kakak yg baik....jd lu pikirlah sendiri kan.

fadh leyanie said...

TIA : buat nakal sikit,buat nakal banyak,dua2 pon kna.haha

fadh leyanie said...

Ms. Littlewing: ya benar,,,wa and uols pikirla sendiri! haha..

Khairil said...

jadi anak sulung best ooo...rasa mcm elit..hehehe

fadh leyanie said...

Khairil: ni dah sah2 anak sulung! haha

JEJAK LU ORANG