Sunday, April 17, 2011

mungkin korang mngalami situasi wajah ini pada hari ini tapi xtau la yang nombor berapa.



pusing mata mmikirkan nak buat entry ape harini,,merujuk kepada kisah besen pecah : bole pulak besen dia buat swimming pool,,harini anak beranak keluarga yang kepoh ni keluar pergi econsave mninggalkan gue keseorangan di rumah.,mncari barang kprluan dapur dan besen baru ! sedang mmbelek majalah national geography..ternampak plak wajah yang sweet lagi anggun ,manis,dan kacak..wajah bernombor 1.lantas google image di search..akhirnya jumpa!



1)
2)

3)

4)


5)

6)


7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

14)

15)

16)

17)

18)

19)

20)

emosi xstabil : happy sunday ! selamat hari ahad ,hari cuti umum bagi wilayah tempat yane menetap...wajah fadhleyanie pada hari ini bernombor 1.aha.. kalau emosi korang marah..mungkin wajah korang bernombor 18,,kalau sedih,mungkin bernombor16..kalau korang dalam situasi frust ,,mungkin wajah korang bernombor 5..ha..xtau la wajah korang bernombor berapa.

12 ,134 blogger sensasi komen:

honeyskinny said...

ehehehe geli la tgk muke2 yg xsenonoh ....
tp geli hati... hikhikhik ^^

cik bunga bukan name sebenar said...

ingatkan geli wueek~~~
geli hati rupanya !:)

Wanzi said...

lawak betul gambar2 tu.....

cik bunga bukan name sebenar said...

:) mmg lawak mggelikan hati penonton

Myss Irah said...

Irah nak pic kucing tu.. haha

HAZWAN17 said...

adeh macam-macam reaksi muka ade...

Hafidzah Hafidz said...

haha..part tang mata tu tak leh bla..tak sakit kew orang tu wat camtu ea..gambar beruk tu gila comel ahahaha >.<

cik bunga bukan name sebenar said...

beruk smemangnya comel ! haha..dia buat magic tu Hafidzah,,yane try jugak buat mata camtu,,tapi xmnjadi pasal xcukup kuasa,,

cik bunga bukan name sebenar said...

hazwan.: mmg macam2 reaksi,,buat la mana2 yg suka :)

cik bunga bukan name sebenar said...

irah : amek la pic kucing tu ..buat kenangan :)

hankypanky said...

haha..ade gak gamba2 cmtu kt dunia ni kn..
cumil je ;)

fadh leyanie said...

ye mmg comel abby wajah2 kat dunia..mnarik perhatian !

JEJAK LU ORANG