Thursday, April 21, 2011

assalamualaikum KORANG MANDI PAKAI SABUN TAK?

  

HAI2...ASSALAMUALAIKUM...hello adik2 semua,,abang2,kakak2 yang di kasihi..soalan ni nak d tjukan kepada adik2..ha..korang pegi sekolah pagi2 mesti mandi dulukan,,mesti ada diantara korang yang mandi koboi,,termasuklah gue time zaman dulu2,,pagi2 kan air sejuk..mandi pon xsampai 5 minit..yang lame tu pon sebab melengung temenung.xterkecuali jugak dgn abg2 kakak2,,sebelum pgi kelas and office..kalau da trlewat tu msti korang mandi cepat2 pastu lupa nak sabun...skng ni da macam2 jenis sabun kat pasaran ,,sabun LUX,DETTOL,MAY,FRUITS and so on..xkisah la jenis ape pon sabun tu,,yang pasti wangi ..so..so..setiap sabun tu msti korang asyik jumpa yg berbntuk petak je kan..boring2..pernah ke korang jumpa sabun kat bawah ni kat mana2 pasaraya??kalau nak cari sabun2 camni,yane syorkan korang cari kat kedai cenderamata mesti ade !






















amacam..memang kreatif kan reka bentuk sabun kat atas..ianya amat berbahaya untuk kanak2,,di khuatiri budak2 akan masuk ke dalam mulut .NGAP ! YUM2...gue rase cam nak makan cup cake kat ats..

20 ,134 blogger sensasi komen:

Cik Aish said...

alahai klu sabun comel mcm ni..nk mandi pun tak sampai ati..hahaha

fadh leyanie said...

hohoo..betul cik aish ,comel sangat sabun tu ,,sayang woo nak buat mandi.:)

NaZaTuL LyA said...

comelnye sabun2 tuh..
:)

O'gosh said...

alahai...x sampai hati la nak guna....

fadh leyanie said...

NaZaTuL LyA : comel sampai xmacam rupa sabun dah :)

fadh leyanie said...

o`gosh : jangan gune sabun2 tu...:)

fadh leyanie said...

o`gosh : jangan gune sabun2 tu...:)

Syah_Ridzeah said...

macam rasa nak makan jak tgok sabun ne.. haha.. ;D

Syuxer said...

hahaha kreatif betulah sabun tuh..sayang nak guna tau..heheh..salam perkenalan dan follow u..:)

fadh leyanie said...

haha..xbole makan,,sakit perut nanti yunk ^^ banyak alkali..

fadh leyanie said...

syuxer,,: pmbuat sabun tu kreatif ,slalu sabun2 camni wat hiasan jek,buat hantaran pon bole.

Afiq Din said...

waaaaa... style nye design sabun nih

fadh leyanie said...

style meyh..harge pon style jugak afiq!

Made Budi said...

Lebih baik di buat collection aja ah...sayang dipakai buat mandi..hehehe

fadh leyanie said...

made : benar itu,,di buat collection ^^ da sayang nak gunakan !

honey skinny said...

cm mknn tuh klo org xtawu cnfrm masok mulut punye la ehehehe

wat simpan dlm wardrobe jek la jwbnye...

klo bersepah n mura2 laen cte la...
mesti jd pilihan pertama hehee

fadh leyanie said...

haha..kalau nak jual bnde tu kne tulis..MAAF INI BUKAN MAKANAN..:)

zu said...

sabun yang rasa macam nak makan. ;)

anismelon said...

comel nye sabun sabun..tp bahaya gk tok budak budak..bukan dorg tawu..t dimakan nye..wowo..:)

fadh leyanie said...

ni peringatan untuk korang dkasihi semua,,jangan makan sabun ..rasenye xsedap pahit.walaupon comel :)

JEJAK LU ORANG