Sunday, April 24, 2011

SESUAI UNTUK BUDAK2 BUJANG STUDENT2 SURIRUMAH & GOLONGAN BKERJAYA PENDEK CTER SESUAI UNTUK KORANG LAH !




sesuai untuk budak2 bujang student2
yang selalu makan MAGGIE  beli jangan xbeli!


Assalamualaikum blogger yang disayangi sekalian,,kali ni bukan entry luahan perasaan,kalau  entry luahan perasaan slalu,,follower mula naik kebosanan,lantas unfollow kita lantas mninggalkan blog kita .okeh tanpa mmbuang masa sebelum kita makan2 lunch ataupun korang mmg dah makan,,apa kata kalau kita ramai-ramai cuci-cuci mata,,bukan pakai eyemoo tapi usha2 image bende yang mmudahkan urusan kehidupan harian kita sebagai manusia aha,,rekaan2 unik kat bawah ni semua orang negara matahari terbit yang buat..mmg kreatif la dorang ni..


XDE LA PERCIKAN KUAH MAGGIE
TERKENA RAMBUT KORANG HEE:)


NI UNTUK ORANG YANG HARGAI AIR
MUDAH DAN SENANG 



ADA KE ORANG YANG NAK PAKAI MACAM NI ?
SAMBIL BERJALAN BOLEH MEREHATKAN TANGAN
XDE LA KEPALA KORANG TERSENGGUK2 DALAM LRT,BAS 

BERUS GIGI MENGGUNAKAN JARI


UNTUK AYAH2,BAPAK2,KALAU ENCIK2 TAK MALU,,BOLEH LA  MNYAMAR JADI MAK ^ ^ mak xkisah.heee.. ^^

44 ,134 blogger sensasi komen:

muhamad hanif said...

ahahah..macam-macam org jepun nih..

Izyan Masri said...

MUAHAHA.YANG LEKAT KEPALA KAT BAS TU BEST ! TADELAH MALU TERSENGGUK DALAM RAPID DAH XD

hankypanky said...

mane la yani dpt pic yg unik2 ni??
wondering..hee

fadh leyanie said...

cikgu abby : saya terfikir lalu mncari d google image :)huhu

fadh leyanie said...

izyan : tapi malu jugak la kalau bnde aneh tu kta pakai atas bas,,org dok usha2 kte "asal budak ni?pelik2"

fadh leyanie said...

anip : org jepun xmacam org malaysia..tapi xpa..MALAYSIA BOLEH !

mi$sUn@3iRa said...

hahahahha... gla hebat... tgh makan megi ni.. nak kipas sa2.. hahahha... yg tisu 2 xbleh blah tol..huhu

Cik Aish said...

hahaha yg last tu tak leh belah betul la

fadh leyanie said...

eira :apa lagi tunggu eira,,dapatkan kipas itu dpasaran!

fadh leyanie said...

cik aish :xbleh blah,,ada brani ka nak buat macam tu..haha

Made Budi said...

memang kreative orang-orang tuh, hehehe. tapi sedikit weird

Wanzi said...

wawawa... lawak tul pic semua ni.... tapi tak sesuai agaknya nak tiru...

fadh leyanie said...

made budi : bukan sedikit weird,,banyak weird wahahaa..

fadh leyanie said...

wanzi :mmg betul xsesuai la kte nak tiru ,,aneh2

atiey azha said...

ahahaaa . semua best .. yang megi tu tak pah tiup2 lagi ..

fadh leyanie said...

atiey : betul tu atiey,,kalo xde kipas maggie asyik2 nak tiup,,hee:)

GiveAsh said...

hehe barang2 yang best tapi mcm kurang praktical..:)

adan said...

ahahahha.. orang jepun memang kreatif giler kan.. hahaha

LuN@_aiDi said...

salam,
hahaha..sy amat menyukai pemikiran mereka ini..hihihi
nyway sy dh folo u back^^
tqvm visit my site n be my fwen=)

fadh leyanie said...

giveash : barang dorang gempak2^^

fadh leyanie said...

adan :orang jepun mmg kreatif,bayangkanlah jalan yang rosak terok akibat gempa bumi haritu dorg bole repair balik dalam masa beberapa hari.

fadh leyanie said...

LuN@_aiDi : wsalam,sy juge mnyukai pmikiran mereka yg agak gile2,thank u too..hee:)

Wani said...

yang last tu ! lawak bebno :D

Miss Tira said...

Pelik-pelik je ciptaan dorang ni ye. Haha.

fadh leyanie said...

wani : yg last tu dapat mnipu bayi..hihi

fadh leyanie said...

wani : yg last tu dapat mnipu bayi..hihi

fadh leyanie said...

miss tira : pelik tapi benoo:)

Koding said...

sangat kreatif...

Schubert Serenade said...

memang la pelik2 org jepun ni...tapi jepun tetap negara impian yang sya nak pergi..hehe..

[sutera kasih] said...

hehe ayah pun bleh menyamar jd mak ekk

fadhdeela said...

mcm2 hal diaorg nie..tp kreatif giler :P

meh sini: Salma Peserta Mentor yang Terbaikk!!

Sini Jugak: Senarai Imam Muda Musim Kedua 2011

Anis Zafirah said...

hahaha, lawak2 jewp, kalau kat malaysia, mesti dah dipandang pelik, nice entry!

adan said...

yang bestnya dorang ni sporting habis.. dan bekerjasama..

fadh leyanie said...

Schubert Serenade: nati da pgi jepun jgn lupa bwk balik buah tgn .:)

fadh leyanie said...

anis :thank u,lawak xkering gusi..hee:)

fadh leyanie said...

Koding ,adan, fadhdeela: kreatif dan sporting itulah rakyat jepun:)

O'gosh said...

sporting gla la orang jepun ni...

Lady Bella said...

hahaha, terbaik la yanie! :D

Lady Bella said...

haha, terbaik la yaniee! :D

fadh leyanie said...

bella : terbaek!! versi boboiboy

saljihitam said...

TROLOLOL !

haha gila ! :D

lady dayana. said...

hahahhahha. style gila mkn maggi mcm tu..mana eh nak beli ?? XDD kreatif betul dorg nih!

fadh leyanie said...

saljihitam : haha..mmg gila!

fadh leyanie said...

lady dayana.: xlama lagi akan terdapat kat pasaraya giant:)haha

JEJAK LU ORANG