Saturday, April 16, 2011

jom usha image2 yang bermain di pikiran orang yang delete account facebook dia !





minggu ni minggu malas nak bersuara,,keep silent..sshh..yg penting semua beban MUET da lepas.time listening tadi pada mulanya mmg hampeh..mane xnye dah la tlinge pekak al badak dapat pulak seat hujung kat blakang tong sampah,mmg xstrategik langsung,,dah Allah nak tolong..radio tu rosak,,suara mmg plahan gile,,dapat radio baru,superb punya ! baru la dapat dgr dgn jelas..dah elok2 nak habis,,skali lagi cd di putarkan,,maknanya 4 kali dgr benda yang sama..:) syok !
dunia ini memang pelik,pernah xkorang tersepit dalam satu situasi di mana 2 orang
yang sedang bermusuhan berhubung baik dengan anda
pada masa yang sama,sedangkan sebelum ini jarang bercakap dengan mereka..
dunia ini memang pelik..bila beberapa orang teman yang jarang sekali berjumpa ,berbicara apatah lagi
bergurau tawa ingin bersahabat dengan anda.aneh..semua kejadian ini aneh,
dunia ini mmg pelik bila ada manusia mnyimpan perasaan iri hati terhadap anda dalam diam dan akhirnya terungkai sedangkan 
anda tidak berbuat salah kepadanya. itulah namanya manusia.mudah tercabar dengan sikap seseorang..
semalam gue di datangi mimpi yang mgarut dimana  seorang wanita berambut kuning 
mnyuruh gue deactivekan account facebook secepat mungkin..apahal tah,mimpi mngarut 

..jom usha 
image2 yang bermain di pikiran orang yang delete account facebook dia !apakah korang salah seorang daripadanya?
"
"
"
commit to quit facebook ..yes iam quitting..no iam not..
masa part nak submit ni mesti berdebar2..seribu pnyesalan pon tiada gunenye..alamak trtkan submit,xleh patah balik dah.

ramai di antara kita yang ada facebook..tidak dapat di nafikan.so,do you have facebook?msti ade kan3.




sekolah pon da bagi arahan camnie,,






berakhirnya riwayat facebook di dalam keranda haha..kejam2 facebook d bunuh.

6 ,134 blogger sensasi komen:

muhamad hanif said...

hohoh..kesian mukabuku..

cik bunga bukan name sebenar said...

kesian..begitulah riwayat hidupnya..
:(

cik azeya said...

pernah bape2 kali delete fb, last2 activate balek. sengal je. haha

cik bunga bukan name sebenar said...

fb ni pnting jugak sebenarnye..:)haha

FarishNadyaRazumi™ said...

awk untgla muet listening cenggitu..sy nie dok dpn sblh speaker..skit jiwe sbb kuat sgt n dkt sgt..krtas n meja brgtar smpai echo dr speaker..soo bygkn rsult part listening sy mmg effectla..huhuhuhu

cik bunga bukan name sebenar said...

farish :lah...lain pulak situasi anda..maknanya tempat yg anda ddk tu pon xstrategik la macam saya..ayyo..bole pekak tlinga..da macam dok dalam disco agogo :)

JEJAK LU ORANG